Samsung Galaxy S5 specs, δύο μοντέλα με αλουμίνιο και πλαστικό

Τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5 διέρρευσαν, και τα specs περιέχουν πολλές ομοιότητες με το iPhone 5S και iPhone 5C. Η κυκλοφορία του Galaxy S5 φαίνεται πως έχει προγραμματιστεί με δύο μοντέλα smartphones.
SAMSUNG GALAXY S5 ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ
Το πρώτο και ακριβότερο Samsung Galaxy S5 με τιμή 800 ευρώ θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το φθηνότερο Samsung Galaxy S5 θα έχει τιμή 650 ευρώ και θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Τα δύο νέα Galaxy S5 smartphones αναμένεται να έχουν την ίδια οθόνη με WQHD ανάλυση 2560 x 1440 pixels πιθανότατα στις 5.25 ίντσες διαγώνιο. Όπως συνηθίσει η Samsung, κάποια Galaxy S5 θα έχουν επεξεργαστή Snadragon και συγκεκριμένα το μοντέλο Snapdragon 805 και κάποια άλλα θα χρησιμοποιούν το chip που κατασκευάζει η ίδια η Samsung. Ο νέος Samsung Exynos 6 αναμένεται να είναι 64-bit.
ΤΑΚΤΙΚΗ IPHONE 5S ΚΑΙ IPHONE 5C ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η SAMSUNG ΜΕ ΤΟ GALAXY S5
Τόσο το αλουμινένιο και ακριβότερο Galaxy S5 όσο και το φθηνότερο και πλαστικό Galaxy S5 αναμένεται να τρέχουν Android 4.4 KitKat και θα χρησιμοποιούν την ίδια κάμερα ανάλυσης 16 megapixel. Παραμένει άγνωστο ποιες θα είναι οι διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά μεταξύ των δύο smartphones ώστε να δικαιολογηθεί η διαφορά των 150 ευρώ στην τιμή. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, φαίνεται ότι η Samsung με τα δύο νέα Galaxy S5 θα ακολουθήσει την τακτική της Apple με το iPhone 5S και το φθηνότερο και πλαστικό iPhone 5C. Λέγεται επίσης ότι μετά την κυκλοφορία του Galaxy S5 η Samsung έχει έτοιμα τα Galaxy S5 mini και Galaxy S5 Zoom όπως έγινε το 2013 με την ανακοίνωση των Galaxy S4 mini και του φωτογραφικού Samsung Galaxy S4 Zoom.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment