COSMOTE 5G: Αυτά είναι τα πιστοποιημένα 5G smartphones

 

COSMOTE 5G

Το 5G είναι εδώ και το φέρνει πρώτη η COSMOTE στην Ελλάδα ανακοινώνοντας σήμερα ότι πραγματοποιήθηκε η πρώτη βιντεοκλήση μέσω δικτύου 5G στη χώρα μας μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη.

Ακολουθεί η λίστα με τις πιστοποιημένες από την COSMOTE συσκευές 5G. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όλο και περισσότερες συσκευές θα πιστοποιούνται σταδιακά και θα παρέχουν πρόσβαση στο COSMOTE 5G. Η λίστα με τις πιστοποιημένες 5G συσκευές είναι διαθέσιμη και εδώ.

Από τη νέα χρονιά αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα COSMOTE 5G και θα χρειαστεί να αποκτήσετε νέα κάρτα SIM για να απολαύσετε τις πολύ υψλές ταχύτητες και το ελάχιστο latency.

COSMOTE 5G smartphones
Τι είναι το δίκτυο 5G;

Το 5G είναι η 5η γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Πρόκειται για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη τεχνολογία κινητής που έχουμε γνωρίσει, αφού θα υποστηρίζει πολύ υψηλές ταχύτητες δεδομένων, σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα και σχεδόν μηδενικό χρόνο απόκρισης (latency). Το 5G έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην πολύ μεγάλη αύξηση των δεδομένων και τις ανάγκες συνδεσιμότητας της σημερινής σύγχρονης κοινωνίας, στην αποτελεσματική υποστήριξη δισεκατομμυρίων, παράλληλα συνδεδεμένων, συσκευών (Internet of Things) και στην πραγματοποίηση καινοτόμων εφαρμογών που θα αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment