Έρχονται τα νέα iPhone

Πριν ολοκληρωθεί ακόμη ο Αύγουστος, μαθαίνουμε πως ο Σεπτέμβριος θα είναι ιδιαίτερα καυτός για την τεχνολογία. Δεν είναι μόνο οι ανακοινώσεις της IFA 2015 που θα ακολουθήσουν την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και η παρουσίαση των νέων iPhone που επιβεβαιώθηκε από την αμερικανική εταιρεία. Η Apple έστειλε τις προσκλήσεις για ένα event στις 9 Σεπτεμβρίου στο San Francisco. Χώρος πραγματοποίησης της εκδήλωσης το Bill Graham Civic Auditorium, μία νέα επιλογή για την Apple, με χωρητικότητα 7.000 ατόμων, ενώ το motto που αναγράφεται στην πρόσκληση είναι αρκούντως αινιγματικό (“Hey Siri, give us a hint”).
Τι θα δούμε τώρα στο event αυτό; Φυσικά τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus, τις αναβαθμίσεις δηλαδή των υπαρχόντων μοντέλων της αμερικανικής εταιρείας, για τα οποία ήδη υπάρχουν πολλές διαρροές, που αναφέρονται μεταξύ άλλων σε τεχνολογία Force Touch στην οθόνη τους, κάμερες υψηλότερης ανάλυσης, νέο chipset και περισσότερη RAM.
Κάποιοι, ωστόσο, μιλούν για περισσότερες παρουσιάσεις. Τι θα λέγατε για νέο iPad (ίσως το μεγάλο iPad Pro;) ή μία νέα Apple TV. Τι θα λέγατε ακόμη και για ένα οικονομικότερο iPhone 6C;Το σίγουρο είναι ότι η 9η Σεπτεμβρίου θα είναι η μέρα της Apple, για ακόμη μία φορά, ό,τι και αν ανακοινώσει, και οι fans της έχουν ήδη σημειώσει την ημερομηνία στην ατζέντα τους.
Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, και ότι το event θα μεταδοθεί σε live streaming όχι μόνο για τους κατόχους συσκευών της αμερικανικής εταιρείας αυτή τη φορά, αλλά και για όσους χρησιμοποιήσουν τον Edge browser στα Windows 10.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment