Στο παιχνίδι και η Sony Ericsson...

Φαίνεται πως η Sony Ericsson ετοιμάζει δύο δίδυμα αδέρφια που θα τρέχουν με το δημοφιλές πλέον Windows Phone 7 στο επόμενο έτος. Η πρώτη συσκευή, που ονομάζεται X7, θα έχει μια μεγάλη οθόνη αφής 4.3” WVGA, θα διαθέτει έναν αρκετά γρήγορο Qualcomm MSM8260 στα 1.2GHz επεξεργαστή, φωτογραφική μηχανή στα 8MP και εγγραφή HD βίντεο στα 720p και θα έχει έξοδο HDMI με Dolby Digital Plus surround.
Βέβαια καλύτερα να είμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με το τελευταίο εφόσον οι Windows Phone 7 συσκευές δεν έχουν HDMI έξοδο αφού το λειτουργικό δεν την υποστηρίζει.
Η δεύτερη συσκευή, το X7 mini είναι η μικρότερη έκδοση του X7, αλλά έχει κάποια πλεονεκτήματα παραπάνω στον τομέα της φωτογραφίας. Θα έχει μικρότερη οθόνη αφής στα 3.5” αλλά με την ίδια WVGA ανάλυση όπως και το X7 και επεξεργαστή Qualcomm QSD8250 στα 1GHz. Η φωτογραφική μηχανή όμως είναι ακόμα καλύτερη από ότι του μεγάλου αδερφού του. Θα τραβάει φωτογραφίες στα 10.1MP και HD βίντεο στα 720p καθώς θα έχει 3x οπτικό ζουμ (χαρακτηριστικό που το συναντάμε σπάνια σε ένα Smartphone).
Πηγή: pocketnow.com
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment