Samsung Continuum: κινητό Android με δύο οθόνες

Χθες το βράδυ στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη η Samsung παρουσίασε το Continuum, ένα νέο Android smartphone εξοπλισμένο με δύο οθόνες. Το νέο κινητό θα είναι διαθέσιμο στην αμερικανική αγορά στις 11 Νοεμβρίου από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Verizon. Ανήκει στη σειρά "Galaxy" και φέρει στην πίσω του πλευρά μια σχετική επιγραφή. Εκτός από μια οθόνη Super AMOLED 3,4” διαθέτει στην πρόσοψη του και μια επιπλέον μικρή οθόνη των 1,8” (480x96pixels). Η οποία είναι τοποθετημένη κάτω από την κυρίως οθόνη και χρησιμοποιείται για την ένδειξη της κατάστασης – μεταξύ άλλων απεικονίζει πληροφορίες για τον καιρό, την ώρα, τα ραντεβού, τα RSS feeds κ.λπ.
Αν χρησιμοποιείτε την κυρίως οθόνη για άλλες εργασίες, στη μικρή οθόνη θα απεικονιστεί το νούμερο μιας εισερχόμενης κλήσης.
Το smartphone υποστηρίζεται από ένα επεξεργαστή Hummingbird στο 1GHz. Ως λειτουργικό σύστημα η Samsung επέλεξε, περιέργως, το Android 2.1 παρόλο που η έκδοση 2.2 είναι διαθέσιμη εδώ και μήνες ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το Android 2.3.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment