Microsoft Surface Duo: Θα κυκλοφορήσει νωρίτερα για να προλάβει το Galaxy Fold 2;

Microsoft Surface Duo
Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της συσκευή, η Microsoft θέλει να επιστρέψει στα smartphones, αυτή τη φορά με δυνατότερο brand name και Android λειτουργικό. Όμως, η Dual Screen λύση μοιάζει αρκετά απαρχαιωμένη, όταν υπάρχουν συσκευές με foldable οθόνες. Αυτή τη σύγκριση φαίνεται να θέλει να αποφύγει η Microsoft.
Σύμφωνα με τον Zac Bowden της ιστοσελίδας Windows Central, η Microsoft θέλει να προλάβει την Samsung και να κυκλοφορήσει το Surface Duo πριν την κυκλοφορία του Galaxy Fold 2. Ήδη γνωρίζουμε πως το Galaxy Fold 2 θα ανακοινωθεί στις 5 Αυγούστου, οπότε αν η Microsoft θέλει όντως να προλάβει, θα πρέπει να κυκλοφορήσει τη συσκευή της μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Surface Duo έχουν ήδη αποφασιστεί από πέρσι, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο για Snapdragon 855, 6GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου στο βασικό, ενώ αναμένεται και μοντέλο με 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 3.460mAh, με τις δύο οθόνες τεχνολογίας AMOLED 5.6 ιντσών να έχουν ανάλυση 1800×1350.
Με τα παραπάνω specs και με την έλλειψη NFC και ασύρματης φόρτισης, η μόνη ελπίδα για τη Microsoft φαίνεται να είναι κάποια επιθετική τιμολογιακή πολιτική, κάτι που δε φαίνεται και τόσο πιθανό σενάριο αν δούμε τη μέχρι τώρα τιμολόγηση των συσκευών Surface. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα έχουμε αποκάλυψη μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ώστε να δούμε αν όντως η Microsoft μπορεί να επιστρέψει στην αγορά των smartphones.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment