Android Auto τελευταία έκδοση, με dark theme και πιο καθαρό UI

Η Google τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε μία ενημέρωση για το Android Auto η οποία θα ενσωματώνει το dark theme, λειτουργία συνεχούς εμφανής των κουμπιών κατά την αναπαραγωγή πολυμέσων και μία νέα μπάρα πλοήγησης. Τώρα η ενημέρωση αυτή άρχισε να γίνεται σταδιακά διαθέσιμη σε κάποιες αγορές.
Η Google αναφέρει ότι το νέο interface είναι σχεδιασμένο να βοηθά τον χρήστη να ξεκινά τα ταξίδια του άμεσα, να βλέπει περισσότερες πληροφορίες με μία ματιά και απλοποιεί τις συνήθεις εργασίες που πραγματοποιεί ο οδηγός.
Η νέα μπάρα πλοήγησης του Android Auto έχει ένα home button στην αριστερή πλευρά και ανάλογα με το τι κάνει ο χρήστης δίπλα από αυτό εμφανίζονται τα αντίστοιχα κουμπιά.
Από τη δεξιά πλευρά υπάρχει το μικρόφωνο του Google Assistant και το εικονίδιο ειδοποιήσεων στο οποίο εμφανίζονται προηγούμενες κλήσεις και μηνύματα.
Όσον αφορά το dark theme αυτό ακολουθεί το γνωστό σχεδιασμό της εταιρείας με άσπρα font και πολύχρωμες λεπτομέρειες.
Κατά τα άλλα η ενημέρωση του Android Auto φέρνει έναν νέο launcher σε κλασικό στυλ Android με τις πρόσφατες εφαρμογές στην κορυφή, ακολουθούμενη από τη λίστα όλων των εφαρμογών ταξινομημένες με αλφαβητική σειρά .
Τέλος, το redesign βελτιώνει τη συμβατότητα με διαφορετικού μεγέθους οθόνες, κάτι που σημαίνει ότι ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης του αυτοκινήτου θα προβάλλονται περισσότερες ή λιγότερες πληροφορίες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment