Apple WWDC 2019: Όλα όσα περιμένουμε να ανακοινωθούν

Κάθε χρόνο η Apple διοργανώνει εκδηλώσεις στις οποίες παρουσιάζει το επερχόμενο software και hardware. Το World Wide Developers Conference είναι μία εκδήλωση που διαρκεί αρκετές ημέρες στην οποία η Apple παρουσιάζει την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των προϊόντων της. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις πιθανές ανακοινώσεις που θα δούμε σήμερα. Αρχικά, συνήθως η Apple παρουσιάζει την επόμενη γενιάς iOS που θα πάρουν τα iPhone, το iPad και iPod Touch. Η επόμενη έκδοση θα είναι το iOS 13 και σύμφωνα με το 9to5Mac θα φέρει το dark mode. Η λειτουργία αυτή αλλάζει τη χρωματική παλέτα της οθόνης, ώστε να είναι πιο ευανάγνωστη σε χαμηλό φωτισμό. Μερικές άλλες αλλαγές που αναμένουμε να φέρει το iOS 13 είναι ενημερώσεις για τις built-in εφαρμογές, νέο εργαλείο μέτρησης της ακοής και περισσότερα multitasking χαρακτηριστικά στα iPads
. Κάτι που επίσης αναμένουμε είναι η ανακοίνωση του τερματισμού του iTunes, της βασικής εφαρμογής μουσικού και βίντεο περιεχομένου της Apple. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple θα τερματίσει οριστικά τη λειτουργία του iTunes, μετά από 18 χρόνια ζωής. Η απόφαση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη αφού η εταιρεία παρέχει ξεχωριστές εφαρμογές πολυμέσων. Φυσικά αναφερόμαστε στα Apple Music και TV τα οποία σύμφωνα με leak θα αλλάξουν σχεδιασμό. Επιπλέον, λέγεται ότι τα Apple Watch θα γίνουν πλήρως ανεξάρτητα. Μέχρι σήμερα τα Apple Wartch βασίζονται στα iPhones για την πραγματοποίηση βασικών εργασιών. 
Ωστόσο, τα Apple Watch θα αποκτήσουν το δικό τους App Store με δυνατότητα αναβάθμισης σημαντικών εφαρμογών μέσω αυτού, όπως και νέα health-tasks.. Τέλος, αν και η WWDC επικεντρώνεται στο λογισμικό, η Apple μερικές φορές ανακοινώνει και hardware. Όχι, δεν περιμένουμε να παρουσιάσει τα νέα iPhone, αφού αυτά ανακοινώνονται στην μεγάλη εκδήλωση το φθινόπωρο. Αλλά, σύμφωνα με φήμες, η Apple θα αποκαλύψει την επόμενη γενιά Mac Pro τα οποία θα έρθουν με οθόνη της ίδια της εταιρείας. Η Apple έχει υποσχεθεί μία νέα έκδοση του υπολογιστή από το 2017, πιστεύουμε ότι έφτασε ο καιρός να την ανακοινώσει. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 ώρα Ελλάδος και θα γίνει stream από την ιστοσελίδα της Apple.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment