Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι εδώ..

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι εδώ. Ο κορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός θέλει να αφήσει πίσω την δύσκολη χρονιά και να περάσει στη νέα εποχή. Με τα S8 κράτησε την σχεδιαστική γραμμή του edge και αποφάσισε να ξεφορτωθεί μια και καλή τα bezels γύρω από την οθόνη Οι δυο εκδόσεις της ναυαρχίδας διαφέρουν κυρίως από το μέγεθός τους. Το Samsung Galaxy S8 διαθέτει οθόνη 5.8 ιντσών και το Samsung Galaxy S8+ είναι στις 6.2 ίντσες. Και οι δυο είναι Super AMOLED με extra wide aspect ratio 18.5:9, ανάλυσης 1440×2960 pixels. Επίσης είναι εμφανείς οι στρογγυλεμένες γωνίες γύρω από την οθόνη. Υπάρχει υποστήριξη HDR10 όπως στο Samsung Galaxy Note 7, αλλά όχι Dolby Vision. H Samsung συνεργάστηκε με την Amazon για να φέρει HDR capable περιεχόμενο.
Η οθόνη των Galaxy S8 είναι επίσης η πρώτη Ultra Dynamic Range certified. Το κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη, όπως το ξέραμε, αποτελεί παρελθόν. Αντικαταστάθηκε από pressure-sensitive on screen buttons. Επιπλέον, η Samsung υποστηρίζει ότι η απτική ανάδραση είναι καλύτερη από αυτή της Apple. Εμφανίστηκε ένα νέο κουμπί και είναι αυτό της ψηφιακής βοηθού Bixby. Η Bixby έχει τρεις λειτουργίες: η πρώτη είναι να απαντά στις φωνητικές εντολές, μπορεί επίσης να δει τον κόσμο γύρω της, το image recognition μπορεί να εντοπίσει σημαντικά σημεία και να βρει προϊόντα στο Amazon.
Τέλος, υπάρχει ένα hub στην homescreen όμοιο με Google Now. Φτάνοντας στην κάμερα των Galaxy S8 έχουμε τον αισθητήρα 12 Megapixel Dual Pixel από το Galaxy S7, αλλά με βελτιωμένο software – κάνει λήψη πολλαπλών exposures για να ανεβάσει την ποιότητα της εικόνας (κάτι σαν Google HDR+). Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel με autofocus και clever face detection. Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι τα πρώτα smartphones που κυκλοφορούν με 1 gigabit LTE χάρη σε Snapdragon 835 και Exynos 8895. Ο επεξεργαστής που θα έχουν μέσα τα Galaxy S8 θα εξαρτάται από την περιοχή. Η μνήμη RAM θα είναι για τις περισσότερες αγορές στα 4GB με χωρητικότητα 64GB, αλλά σε κάποιες (λογικά Κίνα και Κορέα) θα κυκλοφορήσει η έκδοση με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB. Ωστόσο, η ενσωματωμένη μνήμη έχει τη δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment