Η Panasonic επιστρέφει στην αγορά mobile

Έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια σιγής, η Panasonic ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στην αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διαθέσει Android smartphones στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2012.
Η αρχή θα γίνει το Μάρτιο σε επιλεγμένες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου (δε γνωρίζουμε αν περιλαμβάνεται η Ελλάδα στο ντεμπούτο των συσκευών). Μέχρι το τέλος του 2012 η Panasonic φιλοδοξεί να έχει πουλήσει ενάμιση εκατομμύριο συσκευές στην Ευρώπη και συνολικά 15 εκατομμύρια παγκοσμίως μέχρι το 2016.
Δε γνωρίζουμε ακόμα πολλά πράγματα για τις τεχνικές προδιαγραφές των νέων smartphones. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για design με καμπυλωτή πλάτη, τεχνολογία near field communication (NFC) και οθόνη OLED 4,3 ιντσών. Υποθέτουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα στο Mobile World Congress του Φεβρουαρίου. Η αρχή θα γίνει με ένα εξαιρετικά λεπτό Android smartphone, πιθανότατα νέα συσκευή και όχι κάποιο από τα Panasonic Lumix Phones που έχουμε δει μέχρι τώρα, το οποίο ονομάζει ως συσκευή-αναφορά με στόχο την πώληση 1.5 εκατομμυρίων τεμαχίων, ενώ στη συνέχεια θα προσθέσει και άλλα μοντέλα στον κατάλογο της.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment