Samsung Corby II: όμοροφ και κοινωνικό!

Ανανεωμένο, με μεγάλη οθόνη αφής, ενσωματωμένο Wi-Fi και κάμερα στα 2 megapixels, το Corby II είναι έτοιμο να χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία επικοινωνίας σε όσους δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω από 130 ευρώ για ένα κινητό τηλέφωνο.Το Samsung Corby II, ή αλλιώς S3850, αποτελεί τη νεανική συνέχεια του πετυχημένου smartphone της Samsung. Όντας εξοπλισμένο με μια οθόνη αφής 3,14 ιντσών, ενσωματώνοντας ικανοποιητικές δυνατότητες αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο, αλλά και κάμερα στα 2 megapixels, υπόσχεται διασκέδαση εν κινήσει. Επιπλέον, το ενσωματωμένο Wi-Fi και το social hub της εταιρείας εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα που αγαπά η νεολαία, στην οποία στοχεύει κυρίως το Corby II.
Design
Το Samsung Corby II στον τομέα του σχεδιασμού συνεχίζει την «παράδοση» του προκατόχου του, δηλαδή «φοράει» τρία φανταχτερά χρώματα (λευκό, κίτρινο, ροζ) και στηρίζεται σε ένα μοντέρνο στιλ, όπως φαίνεται από τις μικρές διαστάσεις του και τις στρογγυλεμένες γωνίες. Σε κάθε συσκευασία θα βρείτε δύο καλύμματα, τα οποία θα εναλλάσσετε ανάλογα με το κέφι και το γούστο σας.
Η μπροστινή του πλευρά αποτελείται από την οθόνη αφής των 3 ιντσών, μέγεθος που είναι ικανοποιητικό για να βλέπετε βίντεο ή να περιηγείστε στο διαδίκτυο, και τα τρία πλήκτρα ελέγχου (απάντησης, απόρριψης κλήσης και μενού). Δεξιά και αριστερά της συσκευής βρίσκονται τοποθετημένες οι είσοδοι για όλες τις συνδέσεις που θα φανούν χρήσιμες στον κάτοχο του Corby II, όπως η θύρα για τη φόρτιση του κινητού ή η υποδοχή για τα ακουστικά. Η πίσω όψη του κινητού είναι λιτή, με το λογότυπο της εταιρείας και την κάμερα των 2 megapixels να κυριαρχούν.
Multimedia
Στα οπτικοακουστικά χαρακτηριστικά, το Samsung Corby II αποτελείται από μια οθόνη αφής 3,14 ιντσών, ανάλυσης 240 x 320 pixels και 256.000 χρωμάτων. Για τα λεφτά και τα «κυβικά» του κινητού είναι μια συνηθισμένη οθόνη, που μπορεί να αναπαραστήσει τις εικόνες σας και να προβάλει τα βίντεό σας. Σε αυτό το σημείο ας ξαναθυμίσουμε κάτι που έχουμε ξαναπεί: επιλέγουμε κινητά ανάλογα με τις ανάγκες μας, οπότε οι καταναλωτές που θα επιλέξουν το Corby II θα λάβουν υπόψη τους την τιμή όσο και τις δυνατότητες του κινητού. Κατά τ' άλλα, η οθόνη είναι αφής, δηλαδή επιτρέπει χειρισμό με τα δάχτυλα, κάτι που θα βοηθήσει αρκετούς αρχάριους χρήστες να γνωρίσουν την εμπειρία του touchscreen κινητού τηλεφώνου.
Η κάμερα του Corby II φτάνει τα 2 megapixels, η οποία είναι αρκετά χαμηλή ακόμη και για την τιμή του κινητού, αλλά η κατάσταση κάπως διορθώνεται με την ανάλυση της φωτογραφίας, που αγγίζει τα 1.600 x 1.200 pixels. Δεν λείπει και η εγγραφή βίντεο, στα ίδια επίπεδα...
Η ενσωματωμένη μνήμη δεν ξεπερνά τα 25 MB, νούμερο απαγορευτικό για αποθήκευση πολλών φωτογραφιών ή άλλων δεδομένων, αλλά -ευτυχώς- υπάρχει η δυνατότητα επέκτασής της με τη χρήση καρτών μνήμης τύπου microSD έως 16 GB. Εδώ να σημειώσουμε ότι μια κάρτα μνήμης microSD των 2 GB το πολύ να κοστίζει 6 ευρώ. Άρα, ούτε δύσκολη είναι η τοποθέτηση ούτε εξαιρετικά δαπανηρή η απόκτηση μιας τέτοιας κάρτας μνήμης.
Συνεχίζοντας, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ο χρόνος αναμονής φτάνει τις 620 ώρες, ενώ ο χρόνος ομιλίας τις 9 ώρες. Την τελευταία προσθήκη σε αυτό το κινητό αποτελεί το MP3 player, με το οποίο μπορείτε να ακούτε τα δημοφιλέστερα αρχεία μουσικής (WAV, MP3 κ.ά.), όπου και αν είστε.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment