Καταιγίδα...super smartphones απο την Nokia!

ΕΝΩ αναμένουμε το πρώτο κινητό αφής της Νοκια, το 5800, αλλά και το νέο έτος το φοτουρισιτκό κινητό υπλογιστή Ν79 υπάρχει και τρίτη συσκευή που ετοιμάζει η κορυφαία εταιρεία κατασκευής σύμφωνα με διαρροές στο δίκτυο.
Αφουγκραζόμενη τις τάσεις τις τεχνολογίας θα υπάρξει δυνατή απάντηση στο iphone mε ειδική slim silver έκδοση, με πλήρη touchscreen δυνατότητα αλλά και δυνατό hardware που δεν διακρίνεται απο ένα υπολογιστή.. Η Nokia θεωρεί το νέο κινητό «καλύτερη λύση συσκευής αφής με αντίστοιχες,, επάξιες δυνατότητες χωρητικότητας και ανάπτυξης».
Η εξελιγμένη έκδοση του N97 θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος με το αποτυχημένο σε ορισμένα σημεία iPhone 3G δημιουργώντας μια νέα κατηγορία smartphone συσκευών. Κάποιες σελίδες του εξωτερικού αναφέρουν ότι το κινητό θα φοράει την μίνι έκδοση του Intel Atom που ενσωματώνεται στα net books γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι ένας σουπερ υπολογιστής τσέπης ανάλογων δυνατοτήτων με αυτον που βλέπαμε στο καταπληκτικό Minority report, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο phonegr για περισσότερα νέα...
Πληροφορίες απο το http://www.engadget.com/
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment