Samsung Galaxy A42 5G: Ανακοινώθηκε το οικονομικό 5G με Super AMOLED οθόνη

Στο online event Life Unstoppable που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, η Samsung παρουσίασε τις νέες τις προτάσεις για μία πιο “έξυπνη ζωή”. Μαζί, η εταιρεία παρουσίασε τα Galaxy Tab A7, Galaxy Fit2 και Wireless Charging Trio, ενώ είχαμε και μία έκπληξη με την ανακοίνωση του πιο οικονομικού 5G smartphone της εταιρείας.
Ο λόγος για το Samsung Galaxy A42 5G, το οποίο ανακοινώθηκε μεν επίσημα, όμως η Samsung μας έδωσε λίγες πληροφορίες για τη συσκευή, μαζί με το παραπάνω επίσημο render. Οι πληροφορίες που μας έδωσε η εταιρεία είναι πως θα είναι η πιο οικονομική της 5G συσκευή που έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς και ότι θα έρθει με οθόνη 6,6 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, χωρίς όμως να γνωρίζουμε την ανάλυση της.
Από το render βλέπουμε ότι το Galaxy A42 5G θα έχει waterdrop notch για τη selfie κάμερα και chin στο κάτω μέρος της οθόνης και τετραπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος. Επίσης, η συσκευή φαίνεται να κάνει χρήση πλαστικού στο πίσω μέρος της, κάτι που δε μπορούμε όμως να επιβεβαιώσουμε. Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι ο ένας αισθητήρας, ο κάτω αριστερά συγκεκριμένα, είναι αισθητήρας βάθους, λόγω του μικρού του ανοίγματος.
Δε φαίνεται να υπάρχει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Η Samsung γνωστοποίησε πως θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή αργότερα μέσα στο έτος, όταν θα πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment