Τα καλύτερα smartphones του 2019 που αξίζει να αγοράσετε το 2020

Τα καλύτερα smartphones του 2019 που αξίζει να αγοράσετε το 2020Το 2020 για τα smartphones ήδη είναι μια εξαιρετική χρονιά όσον αφορά την ποιότητα, με πανίσχυρες συσκευές και εξαιρετικά χαρακτηριστικά που μας δίνουν λύσεις σε προβλήματα, που δεν γνωρίζαμε καν ότι είχαμε. Για όσους μπορούν να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα των φετινών flagships, όπως είναι η σειρά P40 της Huawei, τα Mi 10 της Xiaomi, τα OnePlus 8, ακόμη και το αναδιπλούμενο Galaxy Z Flip της Samsung, τότε φυσικά οι χρήστες αυτοί θα έχουν την αιχμή της τεχνολογίας στα χέρια τους. Αν όμως δεν μπορούν, τότε υπάρχει άλλη λύση: τα κορυφαία τηλέφωνα της περυσινής χρονιάς.
 
Ως είθισται, τα τηλέφωνα του 2019 έχουν ήδη μειωμένες τιμές στην αγορά, ενώ παράλληλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά των περσινών flagships παραμένουν... κορυφαία. Αν επιλέξετε ένα απ' αυτά τα κινητά, μπορεί να μην έχετε στη διάθεσή σας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, όμως σίγουρα θα χρησιμοποιείτε μια συσκευή που θα σας ικανοποιήσει τόσο εσάς, όσο και την τσέπη σας.
 
Παρακάτω λοιπόν, έχουμε μια λίστα με τα smartphones του 2019, που μπορεί να έχει πέσει η αξία τους, αλλά παραμένουν και θα παραμείνουν για κάποια χρόνια εξαιρετικά ικανά. Επενδύστε άφοβα:

1) Huawei P30 / P30 Pro

2) Xiaomi Mi 9T Pro

3) LG G8

4) OnePlus 7T

5) Realme X2 Pro

6) Honor 20 Pro

7) Samsung Galaxy S10e / S10 / S10 Plus

8) Asus Zenfone 6

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment