Η LG αναβαθμίζει τα L9 II και G Pro Lite στην έκδοση KitKat

Η LG συνεχίζει τη καλή προσπάθεια που κάνει στην υποστήριξη των συσκευών που έχει ήδη κυκλοφορήσει, με μια αναβάθμιση που λάνσαρε για τις συσκευές L9 II και G Pro Lite απευθείας στην έκδοση 4.4.2 KitKat του Android παρακάμπτοντας την έκδοση 4.3 Jelly Bean.
Η επίσημη σελίδα της LG Italy στο Facebook τόνισε ότι οι κάτοχοι του LG L9 II πρέπει να περιμένουν την αναβάθμιση μέσα στις επόμενες βδομάδες ενώ οι κάτοχοι του G Pro Lite μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου του έτους. Παρ' όλα αυτά, αναφορές απ' τη Σλοβακία λένε ότι κάποιες συσκευές του μοντέλου L9 II έχουν αρχίσει ήδη να αναβαθμίζονται στη νέα έκδοση.
Αυτή η αναβάθμιση, σύμφωνα με την LG, φέρνει βελτιώσεις στη σταθερότητα των συσκευών, βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά και διορθώσεις σε κάποια bugs. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό όμως που προστίθεται στις συσκευές είναι το γνωστό πλέον KnockCode. Εκτός από τα L9 II και G Pro Lite, η Κορεάτικη εταιρεία έχει ήδη αναβαθμίσει τα Optimus G, G2 και G Flex στην συγκεκριμένη έκδοση του Android.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment