Asus Padfone 2 leaked για να τα ξέρουμε όλα

Με κάπως ανεπίσημο τρόπο ανακοινώθηκε το Asus Padfone 2 αρκετές ημέρες πριν το event της παρουσίασης του που είναι προγραμματισμένο για τις 16 Οκτωβρίου. Το Bloomberg της Ινδίας φιλοξένησε σε εκπομπή του τον CEO της Asus, Jerry Shen, ο οποίος δεν δίστασε να βγάλει από την τσέπη του το Asus Padfone 2 και να δείξει στο κοινό κάποιες από τις δυνατότητες του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο γνωστός και μυστηριώδης λογαριασμός στο Twitter, @evleaks, ο οποίος δημοσίευσε επίσημες φωτογραφίες από το Asus Padfone 2 ικανοποιώντας την περιέργεια των απανταχού geeks.
 Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Asus Padfone 2, από ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν οθόνη στις 4.7 ίντσες ανάλυσης 720p και 13 megapixel κάμερα. Ακόμη, παλαιότερες φήμες έκαναν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro, που είναι πολύ πιθανό αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές προτάσεις. Επίσης, το smartphone στο Padfone 2 μπαίνει απευθείας στο tablet χωρίς να απαιτείται από τον χρήστη να ανοίγει κάποιο κάλυμμα όπως συνέβαινε στο πρώτο Padfone.
  O CEO ΤΗΣ ASUS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ASUS PADFONE 2
 Σε κάθε περίπτωση, στις 16 Οκτωβρίου η Asus θα παρουσιάσει επίσημα το Padfone 2 και τότε θα ξέρουμε σίγουρα αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν ένα προς ένα ή αν η Asus επιφυλάσσει στο κοινό κάποια έκπληξη. Καλύτερο από το αρχικό μοντέλο ή απλά μια αναβάθμιση;
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment