Tο «social» κινητό Motorola Fire

Με ενδεικτική τιμή λιανικής 149 ευρώ και επιδότηση από Cosmote και Vodafone, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το «social» κινητό Motorola Fire. Εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο QWERTY, οθόνη αφής 2,8 ιντσών αλλά και μεγάλη μπαταρία, το οικονομικό smartphone με Android 2.3 είναι προσανατολισμένο σε χρήστες που επικοινωνούν πολύ.
Το Motorola Fire βασίζεται στο Android 2.3 (Gingerbread) και ως Androiδές παρέχει πρόσβαση στο Android Market για την λήψη app από μια εξαιρετικά πλούσια γκάμα που φτάνει πλέον τις 300.000 app. Αυτονόητα επίσης, έχει τους Google Maps με πλοήγηση (αν και θα πρέπει να υποστηρίζεται στην χώρα όπου κινείστε), Google Talk και φυσικά πλοήγηση στο Διαδίκτυο και αναζήτηση μέσω Google.
Δέχεται κάρτες microSD έως 32GB και έχει κάμερα σχετικά χαμηλής ανάλυσης 3Mpixel. Διαθέτει σύστημα aGPS, που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα εντοπισμού θέσης. Δυνατό σημείο του, η μπαταρία 1420mAh που θεωρητικά δίνουν 8 ώρες ομιλίας ή 30 ημέρες σε κατάσταση αναμονής (3G mode).
Υποστηρίζει δίκτυα HSDPA και Quad-band EDGE και υποστηρίζει την ασύρματη δικτύωση μέσω Wi-Fi (και 802.11n). Έχει ραδιόφωνο FM με υποστήριξη RDS, ηλεκτρονική πυξίδα, αισθητήρα απόστασης, αισθητήρα φωτός, επιταχυνσιόμετρο, ειδοποιήσεις LED και 3.5mm υποδοχή ακουστικών.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment