HTC Rezound μοιάζει με το Sensation XE

Αυτό που μέχρι σήμερα συναντούσαμε ως Vigor τελικά ονομάζεται Rezound και έκανε εμφάνιση σε ηλεκτρονικό κατάστημα, όχι το ίδιο αλλά οι θήκες του! Μπροστά μοιάζει με το Sensation XΕ και πίσω με το Incredible S. Θα έχει οθόνη 4.3 ίντσες (720p?), διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και (NAI!) μνήμη RAM 1GB!!!
Το HTC Rezound μας αποκαλύφθηκε σχεδιαστικά από μια εταιρεία που κατασκευάζει θήκες για τη συσκευή. Στα πρότυπα του HTC Sensation XL, το Rezound κρατάει το έντονο κόκκινο χρώμα σε αρκετά σημείου του σώματος του και φυσικά στα φωτιζόμενα capacitive κουμπιά του. Από τεχνικά χαρακτηριστικά το HTC Rezound "σκίζει", καθώς ενσωματώνει εκτός από διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5 GHz και 1 GB μνήμης Ram, κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί από την HTC. Ακόμα καλύτερα είναι τα πράγματα όσο αφορά την οθόνη, καθώς εκεί θα βρούμε μια 4.3 ιντσών S-LCD με ανάλυση αλά Android Ice Cream Sandwich, δηλαδή 1.280x720 pixels!
Oι καλές κάμερες είναι της μόδας και έτσι η HTC δεν θα μπορούσε να εξοπλίσει το superphone της με κάτι λιγότερο από 8άρα πίσω κάμερα με διπλό φλας και μπροστινή με ανάλυση 2 Megapixels. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου για την Αμερική, οπότε με μικρή απόκλιση το περιμένουμε και από τα μέρη μας. Τιμή μπορείτε να φανταστείτε
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment