To χρονοδιάγραμμα της Dell το 2011

Σε δεύτερη φάση, μετά την διαρροή του προγράμματος για τα tablets έχουμε το χρονοδιάγραμμα για την διάθεση των smartphones από την Dell για το 2011, παρουσιάζοντας τέσσερα νέα τηλέφωνα, εκ των οποίων τα δύο βασίζονται στα Microsoft Windows Phone 7 και τα άλλα δύο στο επερχόμενο Android Ice Cream το οποίο είναι ένας συνδυασμός μεταξύ των 2.3 και 3.0.
Η πρώτη νέα διάθεση της Dell θα είναι το Venue Pro MLK το οποίο βασίζεται στα WP7, μια ενημερωμένη έκδοση του Venue Pro το οποίο λέγεται ότι διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά και ενισχύσεις. Το εν λόγω smartphone θα κάνει το ντεμπούτο του στα μέσα Απριλίου και θα ακολουθήσει τον Ιούλιο το Wrigley. Το Wrigley λοιπόν θα διαθέτει επεξεργαστή του 1GHz, οθόνη αφής μεγέθους 4" (800 x 480), κυλιόμενο QWERTY πληκτρολόγιο, κάμερα 8 megapixel και τα Windows Phone 7 επόμενη γενιάς, πιθανόν την τελευταία έκδοση του εν λόγω OS, διαθέτοντας όλες τις ενημερώσεις που αναφέραμε στην τρίτη παράγραφο αυτής της είδησης.
Για την υποστήριξη του Android η Dell έχει το Hancock το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του τον Αύγουστο και το Millennium τον Οκτώβριο. Και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν διπύρηνο επεξεργαστή, μπορούν να κάνουν εγγραφή βίντεο ποιότητας 1080p μέσω την κάμερας των 8MP, ενώ περιλαμβάνεται άλλη μια κάμερα μπροστά για βίντεοκλήσεις.
Το Hancock διαθέτει HD οθόνη αφής μεγέθους 4" και κυλιόμενο QWERTY πληκτρολόγιο, ενώ το Millennium διαθέτει HD οθόνη μεγέθους 4.3". Τα σχέδια της Dell για τα smartphones δεν φαίνεται να θέλουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό, μάλλον επειδή η εταιρία επικεντρώνεται περισσότερο στα tablets.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment