Καρτοκινητά πακέτα με νέες χρεώσεις

Την επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος Wind Νέα Καρτοκινητή έκανε σήμερα η Wind, δημιουργώντας ένα νέο πακέτο που απευθύνεται σε όσους επιλέγουν καρτοκινητή και δίνουν πάνω από 20/μήνα για να πληρώνουν λιγότερα. Οι συνδρομητές της νέας Wind Καρτοκινητής μπορούν να μιλάνε όλο το μήνα αλλά πληρώνουν μόνο τον μισό, αφού κάθε φορά, τα χρήματα που ανανεώνουν τις πρώτες 15 ημέρες του μήνα, θα τα παίρνουν αυτόματα πίσω στις 16, για να μιλάνε δωρεάν όλο τον υπόλοιπο μήνα. Απλά και χωρίς καμία διαδικασία.
Αν πχ. ο συνδρομητής της Wind Καρτοκινητής ανανεώσει με 20 τον χρόνο ομιλίας του μέσα στο πρώτο 15ήμερο, αυτόματα, στις 16 του μήνα, η Wind θα του επιστρέψει άλλα 20 για να επικοινωνεί εντελώς δωρεάν μέχρι το τέλος του. Αν η αξία της ανανέωσης στο πρώτο 15ήμερο είναι 30 Euo, τότε στις 16 του μήνα, η Wind Καρτοκινητή θα του επιστρέψει άλλα 30 για την επικοινωνία του, κ.ο.κ. (Σημείωση: Το μέγιστο bonus που μπορεί να λάβει κάθε συνδρομητής ανά μήνα είναι 50 Euro).
ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Η VODAFONE...
Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα την παροχή Unlimited επικοινωνίας και στην καρτοκινητή προσφέροντας στους συνδρομητές της: δωρεάν απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS για ένα μήνα, προς όλους τους αριθμούς Vodafone, συμβολαίου και καρτοκινητής, με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10. Σημειώστε επίσης ότι το συγκεκριμένο ποσό της ανανέωσης μένει στη διάθεση του συνδρομητή για να το χρησιμοποιήσει όπως και όποτε θέλει.
Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου της Vodafone, «είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές των πακέτων καρτοκινητής της Vodafone, υπάρχοντες και νέους, και πιο συγκεκριμένα για το Vodafone CU, το Νέο Καρτοκινητό Vodafone, το Vodafone International και το Καρτοκινητό Ολυμπιακός.»
Η διάρκεια ισχύος του δωρεάν χρόνου ομιλίας και των SMS είναι ένας (1) μήνας από την ημερομηνία ανανέωσης. Για να ενεργοποιήσετε το πακέτο Vodafone Unlimited της Καρτοκινητής Vodafone αρκεί να καλέσετε δωρεάν στο 1286
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment