HP ipAQ 614: Έξυπνο και γρήγορο κινητό!

ΑΞΙΖΕ τελικά το χρονικό διάστημα που πέρασε καθώς κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο HP iPAQ 614. Αποτελεί ουσιαστικά το κορυφαίο smartphone της HP που διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.0 και αναμένεται να κερδίσει αρκετούς θαυμαστές κυρίως με τα εντυπωσιακά του τεχνικά χαρακτηριστικά. Εξωτερικά με τις καμπύλες του διακρίνεται για την κομψότητά του αλλά λίγο ογκώδης σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς οι διαστάσεις του είναι 117Χ60,3Χ17,5 χλστ. Επόμενο σχόλιο τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όπου δύσκολα θα δούμε έξπυνο κινητό να υπερέχει σε αυτήν την τιμή. Η HP θέλοντας να δημιουργήσει ένα ταχύτατο τηλέφωνο φρόντισε να εφοδιάσει το iPAQ 614 με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Marvell PXA270 χρονισμένο στα 520MHz καθώς και με 128MB RAM που αγγίζει τα όρια ενός υπολογιστή.
Η οθόνη αφής του τηλεφώνου είναι 2,8 ιντσών με ανάλυση 320Χ240 pixels, ιδανική για την πλοήγηση σας στα μενού του τηλεφώνου ή στους δρόμους της πόλης χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη A-GPS. Το 614 επιτρέπει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο ιnternet τόσο μέσω του Wi-Fi όσο και μέσω του GPRS το οποίο υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA.
Παρόλο που το κινητό προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση η HP έδωσε μεγάλο βάρος και στις multimedia δυνατότητές του, εφοδιάζοντας το με κάμερα 3Megapixels και Media Player ικανό να αναπαράγει βίντεο και αρχεία ήχου. Η πλοήγηση στο μενού είναι χάρμα οφθαλμών χάρη στην απόκριση του touch wheel που βρίσκεται τοποθετημένο πάνω από τα πλήκτρα και θυμίζει πολύ αυτό των iPod. Όσον αφορά την μνήμη του τηλεφώνου αν τα 256MB δεν σας είναι αρκετά τότε μπορείτε να την επεκτείνετε μέσω καρτών μνήμης MicroSD. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 1590mAh.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment