Vivo S7e 5G: Διέρρευσαν render εικόνα και χαρακτηριστικά

Ο γνωστός κινέζος tipster Digital Chat Station που είναι υπεύθυνος για πολλές από τις διαρροές, όσον αφορά σε κινέζικα smartphones αποκάλυψε τις βασικές προδιαγραφές και μια render εικόνα ενός επερχόμενου smartphone της Vivo. Η διαρροή αποκαλύπτει ότι το smartphone Vivo V2031EA που εντοπίστηκε στην TENAA την περασμένη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει στην εγχώρια αγορά με εμπορική ονομασία Vivo S7e 5G.Vivo S7e 5G

Το Vivo S7e διαθέτει AMOLED οθόνη 6,44 ιντσών με εγκοπή τύπου σταγόνας. Η οθόνη αυτή είναι ανάλυσης Full HD+ (1080 x 2400 pixel) και έχει αναλογία διαστάσεων 20:9, ενώ η αναλογία οθόνης / σώματος φτάνει στο υψηλό 90,1 τοις εκατό. Το τηλέφωνο παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία φορτίου 4.100 mAh. Σύμφωνα πάντα με τη διαρροή, το Vivo S7e 5G διαθέτει selfie κάμερα ανάλυσης 32 megapixel. Η πίσω πλευρά της συσκευής διαθέτει μια μονάδα τριπλής κάμερας που περιλαμβάνει έναν κύριο φακό 64 megapixel, έναν δευτερεύοντα φακό των 8 megapixel και έναν τρίτο αισθητήρα ανάλυσης 2 megapixel. Η διαρροή αποκαλύπτει επίσης ότι το Vivo S7e 5G θα τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 720 της MediaTek που περιλαμβάνει οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμού 2,4GHz. Το τηλέφωνο έχει διαστάσεις 161 x 74,04 x 7,73 mm και βάρος 171,3 γραμμάρια.

Η καταχώρηση στην TENAA του Vivo S7e 5G δείχνει ότι θα διαθέτει in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και ότι θα τρέχει εγγενώς Android 10 OS. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης της συσκευής. Επίσης, η τιμολόγηση του τηλεφώνου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Είναι πιθανό ωστόσο να είναι ένα από τα φθηνότερα 5G smartphones της εταιρείας. Ενώ η Vivo εξακολουθεί να σιωπά για την ύπαρξη του Vivo S7e, είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment