Nokia 6300 4G και Nokia 8000 4G: Τα νέα feature phones με Google Assistant

 Nokia 6300 4G και Nokia 8000 4G: Τα νέα feature phones με Google Assistant

Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των Nokia κινητών τηλεφώνων, ανακοίνωσε σήμερα τα νεότερα μέλη που εντάσσονται στην οικογένεια των feature phones της - το Nokia 6300 4G και το Nokia 8000 4G, προσφέροντας σημαντικά βασικά χαρακτηριστικά σε ακόμη πιο προσιτές τιμές και περισσότερες επιλογές σε αυτή την κατηγορία, με μια εξαιρετική προσφορά - όλα με ένα πακέτο που ακολουθεί τη δημοφιλή candy bar σχεδίαση.

Αξιοποιώντας την αξιόπιστη κληρονομιά του προκατόχου του, το Nokia 6300 4G προσφέρει μια στροφή προς το σύγχρονο με την προσθήκη του WhatsApp στη χαμηλότερη τιμή μας μέχρι σήμερα. Για όσους αναζητούν κάτι πιο premium, το Nokia 8000 4G έρχεται σε ένα κομψό σχέδιο που θυμίζει γυαλί, περιλαμβάνοντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά σε ένα εξελιγμένο πακέτο. Και τα δύο τηλέφωνα προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας 4G για αδιάκοπη «κοινωνικοποίηση» και ψυχαγωγία που πηγαίνει παντού - ενεργοποιήστε το hotspot WiFi μεγέθους τσέπης για να μοιραστείτε τη συνδεσιμότητα. Ο κλασικός σχεδιασμός candy bar προσφέρει μεγάλη άνεση, με διάρκεια ζωής μπαταρίας που μπορεί να διαρκέσει για μέρες. Επιπλέον, με το KaiStore έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων, όπως το Facebook, το YouTube και οι Google Maps για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Τώρα, χάρη στον Google Assistant, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, να λάβετε οδηγίες και να επικοινωνήσετε με φίλους χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

nokia-6300-4g.jpg

Nokia 6300 4G

Εμπνευσμένο από το αυθεντικό Nokia 6300 και γεμάτο με μοντέρνα βασικά χαρακτηριστικά με τον κλασικό σχεδιασμό candy bar, το εκπληκτικά προσιτό νέο Nokia 6300 4G προσφέρει το WhatsApp στη χαμηλότερη τιμή μας μέχρι σήμερα. Προσφέροντας βελτιωμένη συνδεσιμότητα χάρη στο 4G, το Nokia 6300 4G είναι ιδανικό για όσους αναζητούν πρόσβαση σε όλα όσα θεωρούνται απαραίτητα σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, προσφέροντας σας υπέροχες εμπειρίες, είτε είστε σε κλήση, παρακολουθείτε βίντεο στο YouTube ή ακούτε τα αγαπημένα τραγούδια σας στο δρόμο. Μείνετε σε επαφή με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας μέσω εκατοντάδων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp και Facebook.

Χρησιμοποιήστε το hotspot WiFi στο Nokia 6300 4G για να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο με φίλους και συγγενείς ή για να βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής ή το tablet σας παραμένει συνδεδεμένο όπου κι αν είναι το γραφείο σας κάθε ημέρα - στο σπίτι, σε ένα καφέ ή στο τρένο. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τη διασκέδαση και να περιηγηθείτε σε μια μεγαλύτερη οθόνη όταν χρειάζεται.

Με το λειτουργικό KaiOS, το Nokia 6300 4G παρουσιάζει βελτιστοποιημένη απόδοση χάρη στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 210 που καθιστά τις καθημερινές σας εργασίες πιο ομαλές. Επιπλέον, χάρη στο Google Assistant, μπορείτε να ακολουθείτε πιστά το πρόγραμμά σας – να ξεκουράσετε τα χέρια σας αφήνοντας τη φωνή σας να κάνει την πληκτρολόγηση, να ανοίξετε και να πλοηγηθείτε σε εφαρμογές, να ελέγξετε τον καιρό, να καλέσετε τους φίλους σας και να οργανώσετε το πλάνο σας σε μια στιγμή. Παράλληλα, χάρη στο ανθεκτικό σώμα από πολυκαρβουνικό πλαστικό, με το Nokia 6300 4G μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε όλα τα πλάνα σας χωρίς να ανησυχείτε για τα πεσίματα και τα χτυπήματα στην πορεία.

nokia-8000-4g.jpg

Nokia 8000 4G

Διαμορφωμένο σε ένα premium σώμα που θυμίζει γυαλί, με ένα αριστοκρατικό μεταλλικό φινίρισμα χρωμίου στο πλαίσιο που ολοκληρώνει την εμφάνιση, το Nokia 8000 4G έρχεται σε τέσσερα χρώματα εμπνευσμένα από πολύτιμους λίθους που θα ξεχωρίζουν στο πλήθος - Onyx, ένα αριστοκρατικό μαύρο, Opal, ένα εκλεπτυσμένο λευκό, Citrine, ένα βασιλικό χρυσό και Topaz, ένα φωτεινό μπλε. Η μεγάλη οθόνη των 2,8 ιντσών σας δίνει περισσότερο χώρο και ευκρίνεια για τις συζητήσεις και τις εφαρμογές σας. Το Nokia 8000 4G έχει σχεδιαστεί για να λάμπει και να διαρκεί με περισσότερους από έναν τρόπους, χάρη στο ανθεκτικό πολυκαρβουνικό φινίρισμα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό συνδυάζεται με ένα ανθεκτικό τρισδιάστατο κυρτό στρώμα που είναι άνετο στη χρήση και στρογγυλεύει στις άκρες για σίγουρο πιάσιμο.

Η καθημερινή κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία μέσω δημοφιλών εφαρμογών όπως το WhatsApp, το Facebook και το YouTube είναι ακόμη πιο ομαλή χάρη στο 4G - ανακαλύψτε εκατοντάδες άλλες εφαρμογές στο KaiStore. Επιπλέον, με τον Google Assistant, βασικές λειτουργίες, όπως η εύρεση δρόμου στο Google Maps, είναι ακόμη πιο βολικές καθώς πραγματοποιούνται χωρίς τη χρήση των χεριών.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα Nokia 6300 4G και Nokia 8000 4G θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Ιανουάριο 2021. Το Nokia 6300 4G θα διατίθεται σε χρώμα Cyan Green, Light Charcoal και Powder White στην τιμή των €69,90 και το Nokia 8000 4G θα διατίθεται σε χρώμα Onyx, Opal, Citrine και Topaz στην τιμή των €89,90.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment