Lockdown: Έχετε πρόβλημα με το internet στην περιοχή σας;

 

Lockdown: Έχετε πρόβλημα με το internet στην περιοχή σας;

Με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης να δίνει οδηγίες χρήσης του internet στη διάρκεια του lockdown, φαίνεται πως αρκετοί έχουν πρόβλημα με το ίντερνετ στην περιοχή τους. Από το πρωί σε αρκετές σελίδες στο Facebook βλέπουμε αναφορές για αργές ταχύτητες internet, τόσο σε σταθερή όσο και κινητή τηλεφωνία, ενώ υπάρχουν και αναφορές για μηδενική πρόσβαση.

Οι αναφορές ξεκίνησαν με το δίκτυο της Vodafone, όμως δεν έμειναν μόνο εκεί. Αρχικά υπήρξε πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη στο δίκτυο της Wind, ενώ έχουμε αναφορές και για το σταθερό δίκτυο της Cosmote. Όμως, οι αναφορές είναι μεμονωμένες και καμία εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο. Οπότε, περιμένουμε να ακούσουμε τις δικές σας εμπειρίες με τις ταχύτητες που έχετε.

Να θυμίσουμε πως το πρωί υπήρξε πρόβλημα σε μαθητές και καθηγητές, καθώς έπεσε το σύστημα τηλεκπαίδευσης, λόγω προβλήματος στο σύστημα Webex της CISCO, κάτι που βέβαια δεν έχει κάποια σχέση με τα προβλήματα στο δίκτυο πανελλαδικώς. Να σημειωθεί επίσης πως υπάρχουν αναφορές για μειωμένες μεν ταχύτητες, όχι όμως σε ανησυχητικό βαθμό.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment