LG K92 5G: Οικονομική 5G πρόταση με τετραπλό σύστημα κάμερας

 



Η LG ανακοίνωσε τη δική της οικονομική 5G πρόταση με το LG K92 5G, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Αμερικής με τιμή 359 δολάρια. Η νέα πρόταση έρχεται με το γνωστό σχεδιασμό της LG, με αρκετά αλλά συμμετρικά bezel περιμετρικά και οπή στην οθόνη, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 16MP.

Η ίδια η οθόνη είναι τεχνολογίας LCD με μέγεθος 6,7 ιντσών και ανάλυση FHD+. Στο πίσω μέρος του LG K92 5G βρίσκουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, το οποίο αποτελείται από κύριο αισθητήρα 64MP με f/1.78, 5MP αισθητήρα ultrawide και δύο αισθητήρες 2MP, ένας για λήψεις macro και ένας για βάθος. Πέραν της διάταξης τους στο αριστερό μέρος, όπως έχουμε συνηθίσει, η LG τοποθετεί ένα τεράστιο, τετραπλό LED φλας στα δεξιά, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε smartphone.

LG K92 5G

Στο εσωτερικό του K92 5G βρίσκουμε το Snapdragon 690 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C. Η συσκευή έχει πιστοποίηση MIL-STD-810G για αντοχή στις πτώσεις, με την LG παραδοσιακά να κρατάει τη θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Δε γνωρίζουμε αν έρθει και Ευρώπη

Πηγή

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment