Το Super Nintendo World θα υποδεχτεί κόσμο την άνοιξη του 2021

 Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο των Nintendo και Universal Studios Japan ανοίγει τις πύλες του για το κοινό σε λίγους μήνες, και φαντάζει εντυπωσιακό.

Με ανακοίνωσή της η Nintendo (πρωτότυπο κείμενο στα Ιαπωνικά) γνωστοποίησε πως το θεματικό πάρκο Super Nintendo World, που κατασκευάζει σε συνεργασία με την Universal Studios Japan, θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό μέσα στην άνοιξη του 2021.

Με αφορμή την ανακοίνωση, το Sankei προσέφερε νέες φωτογραφίες που δείχνουν το εντυπωσιακό πάρκο από διάφορες γωνίες και αποκαλύπτουν λίγο περισσότερο τα περιεχόμενά του.

EjwI6GCU8AAlX6Q.jpg EjwI6GAVcAACouz.jpg

EjwI6GCUYAABVbe.jpg

Το πάρκο, που βρίσκεται στην Οσάκα, ήταν υπολογισμένο να ανοίξει φέτος και μάλιστα πριν τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Παρόλα αυτά, ο Covid-19 είχε άλλα πλάνα τόσο για τους αγώνες όσο και για το πάρκο κι έτσι το ντεμπούτο και των δύο μεταφέρθηκε για το 2021 (σ.σ.: οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν τον Ιούλιο του 2021).

Πέραν του πάρκου, η Nintendo ανακοίνωσε πως θα ανοίξει ένα θεματικό καφέ στον χώρο "Hollywood" της Universal Studios Japan, το οποίο μπορείτε να δείτε (σε τρισδιάστατη και όχι φυσική μορφή) στις παρακάτω φωτογραφίες. Το καφέ είναι υπολογισμένο να λειτουργήσει από τις 16 Οκτωβρίου.

13777_02.jpg 13777_01.jpg 13777_03.jpg

Μάλιστα, στο καφέ θα πωλούνται τόσο τρόφιμα και ποτά με θέμα τη σειρά Mario, όσο και διάφορα αντικείμενα όπως μπλουζάκια και αναμνηστικά, μερικά από τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

mario-cafe-items.PNG mario-cafe-merchandise.PNG

Με την Nintendo να απολαμβάνει σταθερή επιτυχία χάρη στο Nintendo Switch αλλά και μια ταινία κινουμένων σχεδίων Mario να έρχεται το 2022, η εταιρεία (κι όχι μόνο) έχει υψηλές προσδοκίες από το εγχείρημα, ενώ αναμφίβολα το πλήθος τουριστών που θα παρευρεθεί στη χώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα «τιμήσει» σε κάποιο βαθμό το μεγαλειώδες πάρκο.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment