OnePlus 8T: Έρχεται στις 14 Οκτωβρίου, σύμφωνα με αναφορές

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περιμένουμε από τη OnePlus να κυκλοφορήσει μία δεύτερη ναυαρχίδα πριν το τέλος του έτους. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει renders του OnePlus 8T, αν και σε αντίθεση με πέρσι, φέτος περιμένουμε να δούμε μόλις ένα μοντέλο από την επερχόμενη σειρά.

Ο γνωστός leakster Ishan Agarwal μας φέρνει την ημερομηνία της νέας συσκευής, μέσω της ιστοσελίδας MySmartPrice. Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή, το OnePlus 8T θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα γίνει η ανακοίνωση της συσκευής. Όπως επισημαίνει ο Agarwal όμως, αυτά είναι τα προς το παρόν σχέδια της εταιρείας, καθώς μπορεί να αλλάξουν λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πηγές, το τετραπλό σύστημα κάμερας του OnePlus 8T θα αποτελείται από κύριο αισθητήρα 48MP, 16MP ultra-wide, 5MP για λήψεις macro και 2MP για portrait. Η selfie κάμερα της συσκευής αναμένεται να αναβαθμιστεί στα 32MP, ενώ για πρώτη φορά σε OnePlus συσκευή περιμένουμε υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 65W. Επίσης, αναμένουμε flat οθόνη 120Hz τεχνολογίας AMOLED.

Πηγή

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment