Nokia 2.4 και 3.4: Έρχονται επίσημα στην Ελλάδα

 

Με την παρουσίαση της νέας mid-range πρότασης της, του Nokia 8.3 5G, η HMD Global ανακοίνωσε και δύο προσθήκες στην οικονομική κατηγορία συσκευών. Οι νέες συσκευές είναι τα Nokia 2.4 και Nokia 3.4, με την κυκλοφορία τους να αναμένεται το Νοέμβριο στην Ελλάδα και τη τιμή τους να ανέρχεται στα 159 ευρώ και 179 ευρώ αντίστοιχα.

Nokia 3.4

Το Nokia 3.4 έρχεται με οθόνη 6.39 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης HD+, με φωτεινότητα που φτάνει μέχρι και τα 400 nits. Όπως βλέπουμε υπάρχουν αρκετά bezel περιμετρικά, ενώ στο κάτω μέρος το chin έχει το brand name της Nokia. Η οθόνη έχει και οπή στα αριστερά, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 8MP.

Στην καρδία του Nokia 3.4 βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 470, με την HMD Global να επισημαίνει πως είναι 70% ταχύτερος από τον επεξεργαστή του προηγούμενου μοντέλου, Nokia 3.2. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM και 64GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης. Η μπαταρία του Nokia 3.4 ανέρχεται στα 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης έως και 10W.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας σε στρόγγυλο module, το οποίο περιλαμβάνει κύριο αισθητήρα 13MP, 5MP ultra-wide και 2MP αισθητήρα βάθους. Κάτω από την κάμερα βλέπουμε τον φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Nokia 3.4 έχει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και υποστήριξη FM Radio, με την κατασκευή του να συνδυάζει μεταλλικό σασί και πλαστικό καπάκι.

Nokia 2.4

Η νέα, οικονομική πρόταση της HMD Global έρχεται με οθόνη 6,5 ιντσών τεχνολογίας LCD, με ανάλυση HD+ και αναλογία οθόνης 20:9. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Helio P22 της MediaTek, συνοδευόμενος από 2GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του Nokia 2.4 ανέρχεται στα 4.500mAh με υποστήριξη φόρτισης έως 5W, καθώς διαθέτει θύρα microUSB.

Όπως βλέπουμε, η συσκευή έχει μαζεμένα bezel περιμετρικά, αλλά μεγάλο chin στο κάτω μέρος με το Nokia branding. Επίσης, η οθόνη έχει notch τύπου waterfall που φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 5MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει διπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη, με κύριο αισθητήρα 13MP και 2MP αισθητήρα βάθους. Η συσκευή έρχεται με NFC και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment