Google Pixel 5: Επίσημα με οθόνη 90Hz, Snapdragon 765G

 Όπως περιμέναμε, η Google ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα, το Google Pixel 5, το οποίο μπορεί να αφήνει για φέτος τον flagship επεξεργαστή της Qualcomm, αλλά υπόσχεται άριστες επιδόσεις σε χρήση και φωτογραφίες. Η νέα πρόταση της Google έρχεται με σχεδιασμό χωρίς notch ή bezel, κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα από την εταιρεία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Google Pixel 5 έρχεται με OLED οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης FHD+, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η οθόνη υποστηρίζει HDR10+, ενώ προστατεύεται από Gorilla Glass 6. Όπως βλέπουμε, η Google αφήνει τα περίεργα bezel και notch και παρουσιάζει ένα συμμετρικό design, με ελάχιστα bezel περιμετρικά. Η selfie κάμερα των 8MP με f/2.0 βρίσκεται σε οπή στα αριστερά της οθόνης.

Στο εσωτερικό του Pixel 5 βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 765G, συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και 128GB UFS 2.1 αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του Pixel 5 ανέρχεται στα 4.080mAh, ενώ υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση στα 18W, αλλά και ασύρματη και reverse wireless φόρτιση.

Κάμερα και κυκλοφορία

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το διπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 12.2MP με f/1.7, dual pixel PDAF και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Για τις λήψεις βίντεο ο κύριος αισθητήρας μπορεί να φτάσει μέχρι ανάλυση 4K στα 60fps. Ο δεύτερος αισθητήρας είναι ultrawide ανάλυσης 16MP, με οπτικό πεδίο 107 μοιρών. Δίπλα από το camera module βλέπουμε την επιστροφή του φυσικού αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Google Pixel 5 προσφέρει stereo ήχο χάρη στα δύο του ηχεία, ενώ έχει και προστασία από νερό και σκόνη με πιστοποίηση IP68. Η κατασκευή της συσκευής είναι από ανακυκλώσιμο αλουμίνιο το οποίο έχει sandstone texture για καλύτερο κράτημα. Το Pixel 5 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Sorta Sage και Just Black στις 14 Οκτωβρίου με τιμή 699 δολάρια, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά QC 35II της Bose.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment