Το 2021 η κυκλοφορία του rollable Samsung Galaxy

 

Η Samsung ήταν από τις πρώτες εταιρείες που έφερε τις foldable συσκευές στην αγορά και συνεχίζει να βελτιώνει το σχεδιασμό τους, κάτι που είδαμε με την κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Z Flip 5G. Όμως, η εταιρεία πειραματίζεται και σε άλλες ιδέες, όπως στην κυκλοφορία μίας rollable συσκευής.

Σύμφωνα με πηγές της κορεάτικης ιστοσελίδας HeraldCorp η Samsung θα παρουσιάσει ένα νέο form-factor το 2021, αυτή τη φορά με rollable οθόνη. Αυτό βέβαια δεν είναι τόση μεγάλη έκπληξη, αφού στην περσινή CES η εταιρεία είχε πραγματοποιήσει ιδιωτική παρουσίαση ενός smartphone με rollable οθόνη, το οποίο δυστυχώς δεν είδαμε. Χάρη στις πατέντες που έχει καταχωρήσει η εταιρεία, έχουμε μία ιδέα του τι μπορεί να φέρει.

Όμως, σύμφωνα με την αναφορά, η Samsung δε θα είναι η μόνη που θα ανακοινώσει rollable smartphone, καθώς η LG εργάζεται στο εν λόγω form-factor, χωρίς να γνωρίζουμε ποια από τις δύο εταιρείες θα προλάβει να κυκλοφορήσει πρώτη τη συσκευή της. Όπως και να έχει, υπάρχουν και άλλες εταιρείες που εργάζονται πάνω σε αυτή την ιδέα και ίσως δούμε αρκετές νέες συσκευές το 2021. Το ερώτημα είναι, πόσοι ενδιαφέρεστε για μία τέτοια συσκευή;

Πηγή

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment