Nokia 9.3 PureView: Concept video με αέρα από Lumia

Εδώ και καιρό, έχει γίνει γνωστό ότι η HMD Global θα παρακάμψει εντελώς το PureView 9.2 και θα κυκλοφορήσει κατευθείαν το Nokia PureView 9.3 με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Έχουμε δει πολλά για το smartphone, και ένα νέο concept μας προσφέρει μία εναλλακτική ματιά στο design του.
Τι γνωρίζουμε
Με βάση τα leaks, τις φήμες, και τις αναφορές, το Nokia PureView 9.3 θα έχει οθόνη 6,29 ιντσών PureDisplay QHD+ με ρυθμός ανανέωσης 120Hz, και in-display fingerprint scanner. Η selfie κάμερα θα είναι 32MP και είτε θα βρίσκεται σε punch hole ή θα είναι under-display.
Στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο Snapdragon 865, τον οποίο θα συνοδεύουν 6GB ή 8GB LPDDR4X μνήμη RAM και 128GB ή 256GB UFS 3.0 αποθηκευτικός χώρος. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη και ασύρματη φόρτιση.
Στο module του Nokia PureView 9.3 θα υπάρχει πενταπλή κάμερα της Zeiss, ένας από τους αισθητήρες θα είναι 108MP, ενώ θα υπάρχει ένας ακόμα στα 64MP. Τέλος, το smartphone θα τρέχει Android 10, θα υποστηρίζει Bluetooth 5.0 και θα έχει USB type-C.
Το Lumia concept
Ο Concept Creator δημιούργησε ένα νέο render του Nokie PureView 9.3 στο οποίο παρουσιάζει μία εκδοχή του smartphone με Lumia design, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και χρωμάτων.
Nokia 9.3 PureView Lumia Design
Η οθόνη του Nokia PureView 9.3 είναι επίπεδη, χωρίς punch hole ή notch. Στα δεξιά υπάρχει το κουμπί απενεργοποίησης και η υποδοχή της κάρτας SIM, ενώ στα αριστερά ο designer έχει τοποθετήσει τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου.
Στην πλάτη του smartphone υπάρχει ένα στρογγυλό module με τις πέντε κάμερες τοποθετημένες σε σχήμα σταυρού, και στην κάτω μεριά βλέπουμε τη θύρα USB type-C, μία θύρα ακουστικών, και τη γρίλια του ηχείου.
Nokia 9.3 PureView Lumia Design
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment