LG Premier Pro Plus: Εμφανίστηκε στο Google Play Console με MediaTek και οθόνη HD+

LG Premier Pro Plus leaked
Με την LG να έχει ήδη κυκλοφορήσει τη ναυαρχίδα της, το V60, αλλά και να έχει αποκαλύψει την πρόταση της στη μεσαία κατηγορία με το Velvet, είναι λογικό να περιμένουμε και κάποια budget πρόταση.
Στο Google Play Console εμφανίστηκε ένα νέο smartphone από την LG, αποκαλύπτοντας πολλές πληροφορίες. Εμφανισιακά, το LG Premier Pro Plus (L455DL) έχει αρκετά περιθώρια περιμετρικά και μεγάλο chin στο κάτω μέρος, ενώ υπάρχει και waterdrop notch για τη selfie κάμερα.
Στην καρδιά του LG Premier Pro Plus βρίσκεται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P22, συνοδευόμενος από 2GB μνήμης RAM. Η οθόνη είναι ανάλυσης 720p+, χωρίς να γνωρίζουμε το μέγεθος ή τον τύπο του panel. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται διπλό σύστημα κάμερας και ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.
LG Premier Pro Plus sketch
Μέσω του manual της συσκευής βλέπουμε πως θα υπάρχει η επιλογή για ευρυγώνιες λήψεις στην εφαρμογή της κάμερας. Επίσης, θα υπάρχει ξεχωριστό πλήκτρο για το Google Assistant και θύρα ακουστικών 3.5mm. Τέλος, η συσκευή θα υποστηρίζει FM radio και KnockOn, για αφύπνιση της συσκευής χωρίς το power button.
Δε γνωρίζουμε πότε και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει το LG Premier Pro Plus, αν και με τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι μιλάμε για συσκευή κάτω από 200 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment