iPhone 12 Pro: 64MP κάμερες, night mode παντού και μεγάλη μπαταρία

Το iPhone 12 Pro αναμένεται να διαθέτει μικρές αλλαγές ως προς το design σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Ωστόσο, ένα νέο report του EverythingApplePro περιγράφει αναλυτικά τις σημαντικές αλλαγές που εξετάζει η Apple στον τομέα του hardware.
Μια από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις στο iPhone 11 Pro ήταν το τριπλό σύστημα κάμερας. Εισήγαγε μια ultra wide angle κάμερα και υποστήριζε Night Mode, ένα σύνηθες feature σε πολλά ανταγωνιστικά flagships, αλλά κάτι που δεν είχαμε δει σε iPhone προηγουμένως. Οι αγοραστές και οι reviewers σε γενικές γραμμές επαίνεσαν το setup του, αλλά το S20 Ultra και το επερχόμενο Huawei P40 Pro πλησιάζουν απειλητικά.
Ο Max Weinbach αναφέρει ότι η Apple έχει αναπτύξει μια prototype συσκευή με 64MP  κάμερες στο πίσω μέρος. Αλλά αντί να ακολουθήσει τον δρόμο των φακών τύπου periscope, η Apple λέγεται ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Google, εστιάζοντας στο software σε μεγάλο βαθμό και στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο ψηφιακό cropping.
Μιλώντας για το zoom, ο Weinbach πιστεύει ότι η Apple θα επεκτείνει το Night Mode στην telephoto camera στο iPhone 12 Pro. Η εταιρεία θα προσθέσει μάλιστα υποστήριξη Night Mode για την ultra wide angle κάμερα και τον selfie αισθητήρα, αν και υπάρχουν κάποια θέματα με το software αυτή τη στιγμή.
Για να διασφαλιστεί ότι τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, η Apple σκοπεύει να αυξήσει το aperture της ultra wide angle  κάμερας κατά 35% στο f1.6. Κάτι τέτοιο θα δώσει στον αισθητήρα τη δυνατότητα να λάβει σημαντικά περισσότερο φως. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την εισαγωγή του optical image stabilization για τους φακούς, αλλά ένα βελτιωμένο focal length αναμένεται επίσης.  Θα καταστήσει εφικτό ένα νέο macro mode για κατά 2.2 cm πιο κοντινές λήψεις, από ότι είναι εφικτό μέχρι σήμερα. Τελευταίο στη λίστα, με τα νέα camera features είναι μια βελτιωμένη έκδοση του smart HDR.
Η Apple μπορεί να εργάζεται για την αφαίρεση του notch, αυτό όμως δεν θα συμβεί φέτος. Σύμφωνα με την πηγή των σημερινών πληροφοριών, η εταιρεία εργάζεται σε μια σειρά periscope φακών που θα επιτρέψουν το Face ID να υλοποιηθεί εντός του bezel στην κορυφή.
Η συσκευή θα υποστηρίζει και δίκτυα 5G αν και όπως όλοι γνωρίζουμε, η μπαταρία που ένα τέτοιο feature θα καταναλώνει θα είναι υψηλή.  Η Apple θα το αντισταθμίσει, με μια μπαταρία 4,400mAh στο iPhone 12 Pro Max, σε σχέση με την μπαταρία των  3,969mAh στο iPhone 11 Pro Max.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment