CHUWI AeroBook Pro: έρχεται με 4Κ HDR οθονάρα 15,6 ιντσών!



Νέες πληροφορίες έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα η Κινεζική Chuwi, σχετικά με ένα νέο της laptop που θα απευθύνεται στην κατηγορία των ισχυρών προτάσεων της αγοράς. Το CHUWI AeroBook Pro αναμένεται να βγει στο Indiegogo αυτό τον μήνα και σύμφωνα με τα όσα μας έχει πει η εταιρία, θα εφοδιαστεί με οθονάρα 4Κ ανάλυσης στις 15,6 ίντσες, ενώ θα συνδυάζει δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και άκρως ελκυστική τιμή.
CHUWI AeroBook Pro

Κορυφαίας ευκρίνειας οθόνη 4Κ ανάλυσης

Με βάρος μόλις 1.53 κιλά, το CHUWI AeroBook Pro ξεχωρίζει για την 15.6 ιντσών UHD 4K οθόνη με τα εξαιρετικά περιορισμένα bezels περιμετρικά για να χαρίσει κορυφαία εμπειρία θέασης. Παράλληλα με ανάλυση που αγγίζει τα 282ppi, 100% sRGB, και μέγιστη φωτεινότητα στα 340 nits σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά σε κάθε τύπο χρήσης.
  • 6-inch 3840*2160 ανάλυση
  • 100% sRGB color gamut
  • 10-bit βάθος χρωμάτων
  • Πάνω από 1.07 δις χρωματικούς συνδυασμούς
  • 282 PPI
  • 340nits φωτεινότητα
Σχεδιασμένο για δουλειά και ψυχαγωγία
Με οθόνη 4Κ ανάλυσης και υψηλή φωτεινότητα, αντίθεση και χρωματικό κορεσμό, το Aerobook Pro διαθέτει άπλετη RAM στα 8GB και έναν ταχύτατο SSD αποθηκευτικό χώρο στα 256GB, με αποτέλεσμα να προσφέρει σβέλτο reboot, load times ενώ και όλες οι εφαρμογές του «τρέχουν» με άνεση χωρίς κολλήματα.
Το πολυαναμενόμενο μοντέλο ζυγίζει μόλις 1530 γραμμάρια, διαθέτει μεταλλική κατασκευή, 8GB RAM, SSD δίσκο χωρητικότητας 256GB, Intel i5 επεξεργαστή και μπαταρία 60Wh.
Αν ψήνεστε για το CHUWI AeroBook Pro, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας Indiegogo με τιμή που δεν θα ξεπεράσει τα 599$! Περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της εδώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment