Snapdragon 865+: Αναμένεται το τρίτο τρίμηνο του 2020

Qualcomm Snapdragon 865 Tech Details
Το high-end flagship SoC της Qualcomm, Snapdragon 865 έχει ήδη ξεκινήσει να ενσωματώνεται σε ορισμένα flagship smartphone τα οποία αναμένεται να έρθουν το επόμενο διάστημα. Παρόλο που το Snapdragon 865 δεν έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί μαζικά, πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν ότι η Qualcomm, θα αποκαλύψει το Snapdragon 865+ το τρίτο τρίμηνο του 2020. Να υπενθυμίσουμε ότι κάτι παρόμοιο έγινε και με τον Snapdragon 855 ο οποίος πήρε την Plus έκδοση του τον Ιούνιο που μας πέρασε.
Την πληροφορία αυτήν αποκάλυψε ο γνωστός leakster, Digital chat station ο οποίος έκανε μία δημοσίευση στο Weibo και αναφέρθηκε εκτός από την περίοδο παρουσίασης και στην διάθεση των πρωτότυπων η οποία θα ξεκινήσει σε δύο μήνες.
Προς το παρόν, για τον Snapdragon 865+ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Δεδομένου όμως ότι το Snapdragon 855+ δεν είχε σημαντικές διαφορές στην απόδοση με την απλή έκδοση του, δεν αναμένεται να συμβεί κάτι διαφορετικό και σε αυτήν την περίπτωση. Πιθανόν όμως, να δούμε αρκετές διαφορές στο ενσωματωμένο 5G modem ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα από τώρα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment