Samsung Galaxy S20: Τα πρώτα smartphones με πιστοποίηση ταχείας φόρτισης από το USB-IF

Samsung Galaxy S20: Τα πρώτα smartphones με πιστοποίηση ταχείας φόρτισης από το USB-IF
Η νέα σειρά Samsung Galaxy S20 γίνεται η πρώτη που λαμβάνει πιστοποίηση από το USB-IF (USB Implementers Forum) για ταχεία φόρτιση μέσω της υποδοχής USB, καθώς τα Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra υποστηρίζουν τις προδιαγραφές των πρωτόκολλων USB Power Delivery 3.0 και PPS (Programmable Power Supply).

Τι σημαίνει αυτή η πιστοποίηση

Τα τρία μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S20 είναι ασφαλή σε θέματα τροφοδοσίας και θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ταχείας φόρτισης, όταν αυτή γίνεται μέσω ενός εξίσου πιστοποιημένου φορτιστή. Το πρωτόκολλο PPS αποτελεί μέρος του USB Power Delivery 3.0 και διασφαλίζει ότι ο φορτιστής και συσκευή επικοινωνούν μεταξύ τους έτσι ώστε να διατηρούνται τα επίπεδα της έντασης για πιο αποδοτική τροφοδοσία και διαχείριση της θερμότητας.
Να σημειωθεί ότι η Samsung υποστηρίζει τα πρωτόκολλα USB PD 3.0 και PPS και στο Galaxy Note10+, το οποίο προσφέρει ταχεία φόρτιση σε ισχύ 25W και 45W, όπως δηλαδή και το Galaxy S20 Ultra. Σύντομα, μάλιστα, θα λάβουν την επίσημη πιστοποιήση του USB-IF και τα Galaxy Note10/Note10+.
Σε ό,τι αφορά τους φορτιστές, μόνο αυτοί των Galaxy Note10+ και Galaxy S20 Ultra φέρουν την υποστήριξη των USB PD 3.0 και PPS.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment