Huawei P40: Θα είναι το πρώτο με τεχνολογία WiFi 6+;

Huawei P40: Θα είναι το πρώτο με τεχνολογία WiFi 6+;
Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Huawei στο Λονδίνο, όπου και έγινε συζήτηση για τα δίκτυα 5G και τις ορισμένες από τις νέες τεχνολογίες της εταιρείας, αλλά το γενικότερο άνοιγμα για το ευρύ κοινό αναμένεται ότι θα γίνει αύριο στο online event της εταιρείας από τη Βαρκελώνη.
Ανάμεσα στα νέα προϊόντα της Huawei θα δούμε το αναδιπλούμενο Huawei Mate Xs και πιθανότατα κάποια νέα laptops, ωστόσο, θα συζητηθεί και μια τεχνολογία που θα κάνει ντεμπούτο στη σειρά Huawei P40, η οποία θα αποκαλυφθεί επίσημα το Μάρτιο. Πρόκειται για το WiFi 6+, ένα πρότυπο που αναπτύχθηκε από την εταιρεία με σκοπό να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες από το WiFi 6 (802.11ax) που χρησιμοποιείται σε αρκετά premium smartphones ανταγωνιστών.
Από την εκδήλωση στο Λονδίνο έγινε γνωστό ότι το WiFi 6+ θα υποστηρίζει υψηλότερες ταχύτητες από το WiFi 6. Το τελευταίο έχει θεωρητικά ταβάνι τα 1200Mbps, αν και στην πράξη δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 900Mbps, γεγονός που το καθιστά πιο αργό από την τεχνολογία του Mate 20 που κυκλοφόρησε το 2018!
Υπομονή μέχρι αύριο για να μάθουμε όλα τα στοιχεία για το WiFi 6+.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment