ASUS ROG Phone 3: Το νέο gaming smartphone θα έρθει με προεγκατεστημένο το Stadia

ASUS ROG Phone 3: Το νέο gaming smartphone θα έρθει με προεγκατεστημένο το Stadia
Από εχθές 20 Φεβρουαρίου 2020 προστέθηκαν 18 νέα smartphones στη λίστα με αυτά που υποστηρίζουν τη game streaming υπηρεσία Stadia της Google, αλλά αυτή δεν θα είναι η μόνη κίνηση της εταιρείας στην προσπάθεια της να επεκτείνει τη χρήση της. Η Google λέγεται ότι θα φέρει προεγκατεστημένη την υπηρεσία της στο επερχόμενο ASUS ROG Phone 3, δηλαδή το επόμενης γενιάς gaming smartphone της εταιρείας που αναμένεται αργότερα μέσα στο 2020.
Δεν ξεκαθαρίζεται, όμως, αν η προεγκατεστημένη εφαρμογή Stadia θα συμπεριλαμβάνει κάποιο bonus για όσους αγοράσουν το ASUS ROG Phone 3, όπως για παράδειγμα κάποιους μήνες δωρεάν χρήσης της υπηρεσίας. Παρόλα αυτά, η ASUS τονίζει πως το ROG Phone 3 θα κυκλοφορήσει με προεγκατεστημένο το Stadia μόνο στις χώρες όπου προσφέρεται η υπηρεσία (ΗΠΑ, Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ASUS ROG Phone 3, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή διαρροή που να μας δίνει κάποια στοιχεία, αλλά θεωρείται δεδομένη η χρήση του επεξεργαστή Snapdragon 865 και η υποστήριξη δικτύων 5G.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment