Αυτό είναι το αναδιπλούμενο smartphone της Xiaomi

Η Xiaomi όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε προβεί στην κατοχύρωση διάφορων πατεντών όσον αφορά designs αναδιπλούμενων smartphones. Πριν από μερικές ημέρες, το 91mobiles ανακάλυψε στην ιστοσελίδα της κινεζικής αρχής πιστοποίησης CNIPA το design ενός αναδιπλούμενου smartphone το οποίο θα αποκαλείται Mi Fold ή Mi Mix Fold. Πρόκειται για μια αναδιπλούμενη συσκευή με σχεδιασμό παρόμοιο με του Huawei Mate X.
Η συσκευή θα διαθέτει μια εύκαμπτη οθόνη, με μεγάλο μεντεσέ στην εσωτερική πλευρά. Το Mi Mix Fold θα καταφθάσει με μια οθόνη με μέγεθος tablet, ενώ το σύστημα διπλής κάμερας της συσκευής θα επιτελεί και τη λειτουργία της selfie κάμερας, ανάλογα με το πως θα είναι διπλωμένο. Αναμφίβολα θα τρέχει το custom Android skin MIUI της Xiaomi, το οποίο όμως τώρα θα εξοπλιστεί με λειτουργίες που θα υποστηρίζουν το αναδιπλούμενο design.
Τα χαρακτηριστικά της εν λόγω συσκευής, παραμένουν άγνωστα προς το παρόν. Το σίγουρο όμως ότι θα πρέπει να αναμένουμε Snapdragon 865, άλλωστε υπάρχουν σαφείς ενδείξεις προς αυτή την κατεύθυνση. Το Mi Mix Alpha αν και concept είχε εξοπλιστεί με τον Snapdragon 855.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment