Samsung Galaxy M31: νέα πρόταση, έρχεται με 64MP κάμερα

Το Samsung Galaxy M31 πήρε πρόσφατα πιστοποίηση από την Αρχή Bluetooth, αποκαλύπτοντας ότι έρχεται με Android 10 και Bluetooth 5.0. Χθες ένα teaser της συσκευής διέρρευσε online μαζί με τα βασικά στοιχεία του κινητού. Η Samsung θα προωθήσει το Galaxy M31 με hashtag #MegaMonster, υποδηλώνοντας ότι θα έρθει με μια τεράστια μπαταρία παρόμοια με αυτήν Galaxy M30s. Η πηγή της διαρροής επικαλείται τις πηγές του όταν ισχυρίζεται ότι θα υπάρξει μια τεράστια αναβάθμιση όσον αφορά τις κάμερες. Σήμερα λοιπόν είχαμε μια νέα διαρροή σύμφωνα με την οποία επιβεβαιώνεται ότι το επερχόμενο Galaxy M31 θα έρθει με κύριο αισθητήρα 64MP!
Saw this image online. Seems like Samsung is coming up with something to do with a 64MP . The details & when is still a mystery. Let's see what the successor to the M30s has to offer. @SamsungIndia can you throw some light.

Προβολή εικόνας στο Twitter

86 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Samsung Galaxy M31 – πιθανές προδιαγραφές

Οι φήμες θέλουν το Galaxy M31 να έρχεται με τετραπλή κάμερα σε σχήμα L. Θα έχει ένα κύριο αισθητήρα 64 MP, έναν φακό υπέρ ευρείας γωνίας, ένα αισθητήρα βάθους και ένα τέταρτο αισθητήρα πιθανόν για macro. Λέγεται ότι τροφοδοτείται από το Exynos 9611 SoC σε συνδυασμό με έως 6 GB μνήμης RAM και μέχρι 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο τελευταίος θα μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω μέσω κάρτας microSD.
Δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη, την selfie κάμερα, την μπαταρία και πολλά άλλα. Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία έναρξης ή την τιμή. Πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσουμε πολύ να δούμε αυτές τις πληροφορίες.
Οι τιμές για το κινητό έχουμε ανέβει στην ιστοσελίδα της Amazon.in και τη Samsung. Το μοντέλο με 4GB + 64GB κοστίζει Rs 13,999 (178 ευρώ). Το μοντέλο με 6GB + 128GB κοστίζει Rs 16,999 (216 ευρώ).

Wi-Fi Alliance

Το Galaxy M31 πήρε την απαιτούμενη πιστοποίηση στην Αρχή Wi-Fi Alliance. Το κωδικό όνομα του μοντέλου είναι SM-M315F/DS, όπου DS σημαίνει Dual Sim. Επιπροσθέτως μέσω της καταχώρησης στον οργανισμό μαθαίνουμε ότι το Galaxy M31 θα τρέχει Android 10 και θα υποστηρίζει Dual-Band WiFi στα 2.4GHz & 5GHz.


Samsung Galaxy M31
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment