Nokia: Θα παρουσιάσει foldable smartphone στην έκθεση MWC 2020;

Τα foldable smartphone ήταν με διαφορά μία νέα τεχνολογία που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της το 2019 με τις πρώτες εταιρείες να κυκλοφορούν τα πρώτα επίσημα προϊόντα με αναδιπλούμενη οθόνη προς το τέλος του έτους. Στην αγορά των foldable smartphone σύμφωνα με νέες πληροφορίες θέλει να μπει και η Nokia η οποία φημολογείται ότι ετοιμάζει αναδιπλούμενο τηλέφωνο το οποίο θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2020 ή στις αρχές του 2021.
Επιπλέον, ο tipster Nokia Anew, πιστεύει ότι το πρώτο πρωτότυπο της εταιρείας ήταν έτοιμο από τα μέσα του προηγούμενου έτους και η HMD Global χαρακτήρισε το προϊόν έτοιμο νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Αυτό ίσως σημαίνει ότι θα το δούμε κατά την διάρκεια της MWC 2020.
Δεν γνωρίζουμε τι είδους μηχανισμό αναδίπλωσης θα έχει το τηλέφωνο, στην αγορά όμως αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο είδη. Αυτός του Galaxy Fold και Mate X ο οποίος διπλώνει οριζόντια και έχει μέγεθος tablet και αυτός που διπλώνει κάθετα (clamshell) όπως το RAZR 2019 και το φημολογούμενο Galaxy Z Flip το οποίο έχει μέγεθος κανονικού smartphone.
Η Nokia θα μπορούσε να παρουσιάσει το foldable smartphone της κατά την διάρκεια της MWC 2020 μαζί με το Nokia 9.2.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment