Moto G Stylus: Έρχεται στο MWC 2020 με γραφίδα

Moto G Stylus: Έρχεται στο MWC 2020 με γραφίδα
Η Lenovo και τα smartphones της Motorola δεν θα λείψουν από το MWC 2020. Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει παρουσίαση στο πλαίσιο του συνεδρίου, όπου μεταξύ άλλων αναμένεται ότι θα δούμε τη νέα σειρά Moto G8, ίσως μια νέα ναυαρχίδα και το Moto G Stylus.

moto-g-stylus-leak.jpg
Ειδικά για το τελευταίο έχουν διαρρεύσει αρκετά επίσημα renders και τεχνικά χαρακτηριστικά που μας δίνουν μια καλή εικόνα για τη συσκευή. Όπως καταλαβαίνει κανείς και από την ονομασία του, το Moto G Stylus θα διαθέτει γραφίδα. Όταν ο χρήστης τη βγάζει από την υποδοχή της, τότε μπορεί να ρυθμίσει τη συσκευή να ανοίγει αυτόματα μια συγκεκριμένη εφαρμογή, ενώ η εφαρμογή Moto Note θα σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το δάκτυλο σου σαν γόμα. Ακόμη, η συσκευή θα σε ειδοποιεί αν η γραφίδα δεν έχει επανατοποθετηθεί στη θέση της για κάποια ώρα και θα κρατά ιστορικό για την τελευταία φορά που τη χρησιμοποίησες.

moto-g-stylus-leak-bottom.jpg
Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Moto G Stylus αναμένεται με οθόνη 6.36’’ FHD+ με οπή στην επάνω αριστερή γωνία για τη selfie κάμερα με αισθητήρα 25MP f/2.0, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 665, 4GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 48MP Samsung f/1.7 + 16MP f/2.2 ultrawide “Action Cam” + 2MP f/2.2 macro, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, dualSIM, NFC, λειτουργικό σύστημα Android 10, μπαταρία 4000mAh με φορτιστή 10W, υποδοχή USB Type-C και 3.5mm headphone jack.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment