Το LG V60 ThinQ 5G είναι εδώ με διπλή οθόνη και 8K video

Η LG αποκάλυψε και επίσημα την έκτη γενιά της V σειράς τηλεφώνων της. Το LG V60 ThinQ 5G φέρει OLED οθόνη 6.8 ιντσών FHD+ ανάλυσης σε αναλογία 20.5:9. Κάτω από την οθόνη και το Gorilla Glass 5 που την προστατεύει, συναντάμε και έναν ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και τη 10MP selfie κάμερα σε σχήμα σταγόνας.
Στο πίσω μέρος έχουμε δύο κάμερες και έναν ToF αισθητήρα. Οι κάμερες είναι μία κύρια 64MP με OIS και μία ultra-wide 13MP. Το τηλέφωνο μπορεί να καταγράψει video 8K με υποστήριξη HDR10+.
Στο εσωτερικό έχουμε έναν Snapdragon 865 με 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και 5.000mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Στον ήχο έχουμε 32-bit Quad DAC, στέρεο ηχεία και 4 μικρόφωνα. Υπάρχει πιστοποίηση IP68 και αντοχή στις πτώσεις με πιστοποίηση MIL-STD 810G.
Το Dual Screen αξεσουάρ της LG που δίνει μία έξτρα οθόνη στο LG V60 προσφέρει OLED πάνελ στις 6.8 ίντσες με FHD+ ανάλυση. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης κάνει περιστροφή 360 μοιρών, λειτουργώντας ως σταντ για το τηλέφωνο ή ως laptop. Δεν έχει τη δική του τροφοδοσία ρεύματος και πρέπει να συνδεθεί μέσω USB-C.
Το τηλέφωνο θα έρθει μέσα στην άνοιξη σε μπλε και λευκό, ενώ η τιμή του δεν αποκαλύφθηκε.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment