LG: ήρθε το τέλος της σειράς G, η σειρά V θα κοντράρει τα Galaxy S

Η LG μετά από μια σωρεία λαθών είδε τα κέρδη της στην κινητή τηλεφωνία να εξαφανίζονται. Πλέον έχει ελάχιστο κομμάτι στην παγκόσμια αγορά και διατηρείται μόνο από την τοπική αγορά της Νότιας Κορέας. Το τέλος του 2019 είδε πολλές αλλαγές σε προσωπικό και φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν την διαφορά φέτος. Τα νέα πρόσωπα θέλουν την εταιρεία,  που κάποτε ήταν τέταρτη σε παγκόσμιο επίπεδο,  να ανταγωνιστεί ξανά την άλλη μεγάλη εταιρεία στην χώρα, και μεγαλύτερο κατασκευαστή στον κόσμο, τη Samsung. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι εύκολο για την LG μετά την μεγάλη πτώση της στην αγορά smartphone. Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι η LG επιθυμεί να καταργήσει σταδιακά την χειμερινή σειρά ναυαρχίδων της G. Αν και η σειρά G είχε μακρά παράδοση, δεν θα μπορεί μετά το G4 να κάνει την διαφορά ενάντια στις σειρές Samsung Galaxy S και Huawei P.
LG
Η LG θέλει να είναι σε θέση να εντυπωσιάσει το κοινό. Αυτό γίνεται με κινητά με νέες λειτουργίες και προδιαγραφές προηγμένης τεχνολογίας. Τα νέα smartphone Android πρέπει να είναι μοναδικά και αδιαμφισβήτητα στην αγορά.  Γι’ αυτό στο μέλλον, τα Android smartphone της σειράς V θα κυκλοφορούν σχεδόν ταυτόχρονα με τα κινητά της Galaxy S. Για να συμβεί αυτό, καταργείται η προηγούμενη σειρά G. Η σειρά V θα μεταφερθεί προς τα εμπρός κατά μισό χρόνο, οπότε θα πρέπει να υπάρξει μια νέα σειρά συσκευών στο μέλλον.
LG


Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία σχεδιάζει να αναθεωρήσει πλήρως τη στρατηγική της. Σε αντίθεση με την HTC, υπάρχουν αρκετοί πόροι για αυτό καθώς η LG, κερδίζει πολλά χρήματα μέσω άλλων τμημάτων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment