Αλλάζουν και πάλι τα κινητά - Τι έρχεται μέσα στο 2020

Μετά τα κινητά αναδιπλούμενης οθόνης, τα οποία αποτελέσαν την πρόταση των εταιρειών ως μια νέα μορφή/σχήμα για τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, πλέον οι εταιρείες ετοιμάζουν... επιστροφή στο μέλλον.
Έτσι, μετά την Motorola, η οποία επαναφέρει το περίφημο RAZR, και η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει επισήμως το νέο flip phone της, το Galaxy Z Flip.


Οι δύο αυτές συσκευές παίρνουν την έμπνευσή τους από τα τηλέφωνα-στρείδια του παρελθόντος, ή, όπως ήταν γνωστά, τα τηλέφωνα με πορτάκι.
Το ατού του σχεδιασμού αυτού είναι ότι το μέγεθος των συσκευών, όταν είναι κλειστές είναι βολικό για την τσέπη μας, αν και το πάχος είναι σημαντικό, ενώ, όταν ανοίγουν δίνουν αρκετά μεγάλη οθόνη.


Από την άλλη, υπάρχει ακόμα μια αμφιβολία για την αντοχή της οθόνης, ιδίως στο σημείο που «τσακίζει», ωστόσο, και οι δύο εταιρείες εγγυόνται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Ένα δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει με τις τιμές των συσκευών, οι οποίες αναμένεται να είναι υψηλές (το RAZR κοστολογείται στα 1.500 δολάρια, ενώ το Z Flip εκτιμάται ότι θα κοστίζει γύρω στα 1.000 δολάρια).


Πάντως, λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμα και η Microsoft παρουσίασε συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη, φαίνεται ότι αυτό είναι το μέλλον των συσκευών κινητής τηλεφωνίας.
Πηγήtopontiki.gr
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment