Αυτό είναι το νέο αναδιπλούμενο smartphone των 2.400 δολαρίων

Η Huawei Technologies Co Ltd ξεκίνησε να λαμβάνει παραγγελίες την Τετάρτη στην Κίνα για το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone της, καθώς ενισχύει το μάρκετινγκ στην έδρα της, για να καλύψει τις αδύναμες πωλήσεις στο εξωτερικό εν μέσω εμπορικών κυρώσεων στις ΗΠΑ.
Η κυκλοφορία του smartphone 5G Mate X έχει καθυστερήσει δύο φορές φέτος, καθώς η Huawei – ο Νο2 κατασκευαστής smartphone στον κόσμο – αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τις αναταράξεις στον τομέα παροχής τεχνολογίας που προκλήθηκαν από τη στιγμή που μπήκε στη μαύρη λίστα εμπορικών συναλλαγών από τις ΗΠΑ το Μάιο.
Η κίνηση έπληξε τις πωλήσεις smartphone της Huawei στην Ευρώπη, τη βασική της αγορά στο εξωτερικό, αλλά η εταιρεία είδε τα έσοδα του τρίτου τριμήνου να αυξάνονται κατά 27%, χάρη στις ισχυρές πωλήσεις στην Κίνα και στις περισσότερες αποστολές μοντέλων.
Το νέο smartphone, ο ανταγωνιστής του Galaxy Fold της Samsung Electronics, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Νοεμβρίου στην Κίνα σε τιμές που ξεκινούν από 16,999 γιουάν (2,403 δολάρια), δήλωσε εκπρόσωπος της Huawei.
H κυκλοφορία του παγκοσμίως βρίσκεται υπό εξέταση, ανέφερε η Huawei.
Το 5G Mate X της Huawei είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, αλλά η εταιρεία την καθυστέρησε, λέγοντας ότι πραγματοποιούσε δοκιμές πιστοποίησης με διάφορους μεταφορείς.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment