Samsung Galaxy A91: Διαρροή προδίδει high-end specs

Samsung Galaxy A91 and A90 5G Official Leak
Το Samsung Galaxy A91 είναι ένα smartphone για το οποίο ακούμε εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο οι πληροφορίες που έχουμε είναι ελάχιστες. Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, το Galaxy A91 θα έχει high-end specs όπως τα flagship smartphone της εταιρείας.
Χαρακτηριστικά
Το smartphone θα μπορούσε να έχει 6.7 ιντσών Super AMOLED display τύπου Infinity-U, το οποίο σηματοδοτεί και την ύπαρξη του waterdrop notch στο οποίο θα κρύβεται μία 32MP front facing κάμερα με f/2.2 και πολύ μικρά bezel σε όλες του τις πλευρές.
Κάτω από το display, θα κρύβεται το SoC της Qualcomm, Snapdragon 855 σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί με χρήση microSD κάρτας έως 512GB.
Πηγή χθες υποστήριζε ότι το τηλέφωνο θα έχει main κάμερα στα 108MP αυτό όμως δεν συμβαδίζει με την τελευταία διαρροή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το smartphone θα έχει κάμερα τριπλής διάταξης η οποία θα αποτελείται από μία κύρια κάμερα 48MP, μία ultra wide μεταξύ 8 και 12MP και μία κάμερα με depth αισθητήρα στα 5MP.
Ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 45W όπως πρόδωσε η επίσημη ιστοσελίδα της Samsung, η οποία έκανε ντεμπούτο με το Galaxy Note 10+. Φυσικά, θα υπάρχει USB-C και in-display fingerprint scanner ενώ θα υποστηρίζονται Bluetooth 5.0 και NFC.
Ημερομηνία αποκάλυψης και κυκλοφορίας
Πιθανόν, το νέο Galaxy A91 θα αποκαλυφθεί με Android 10 στην MWC 2020 στην Βερκελώνη όπου θα βρίσκεται το Techblog.gr προς τα τέλη Φεβρουαρίου. Τέλος, ίσως δούμε μία παραλλαγή του A91 που θα κυκλοφορήσει στην Ινδία προς το τέλος του έτους.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment