Motorola One Macro: Με ειδική macro κάμερα, Helio P70, 4GB RAM

Motorola One Macro Official
Το Motorola One Macro είναι η νεότερη προσθήκη στη σειρά των camera smartphones της εταιρείας. Αν και τα περισσότερα Moto One κινούνται στα όρια των mid-range, το νέο έξυπνο τηλέφωνο της κατασκευάστριας είναι ένα entry-level με macro photo/video δυνατότητες.
Εφόσον η σειρά επικεντρώνεται στις κάμερες, θα ξεκινήσουμε με το module που διαθέτει το Motorola One Macro. Η macro κάμερα μπορεί να εστιάσει σε απόσταση 2 εκατοστών και χρησιμοποιεί αισθητήρα 2MP με 1.75μm pixels.
Για τις κανονικές λήψεις το smartphone διαθέτει μία κάμερα 13MP με διάφραγμα f/2.0 και 1.12μm pixels, η οποία μπορεί να καταγράφει βίντεο 1080p στα 60fps και slow-mo 120fps. Το module συμπληρώνουν ο αισθητήρα βάθους των 2MP και το Laser AF σύστημα που βοηθά ιδιαίτερα στο focus.
Επίσης, αν και το Motorola One Macro δεν διαθέτει τηλεφακό, η λειτουργία Hi-Res Zoom συνδυάζει πολλά frames ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του ψηφιακού ζουμ.
Το Motorola One Macro έχει 6,2 ιντσών LCD οθόνη με ανάλυση 720×1.520 pixels, αναλογία 19.5:9, και waterdrop notch το οποίο φιλοξενεί μία selfie κάμερα 8MP με διάφραγμα f/2.2 και 1.12μm pixels.
Motorola One Macro Official
Περνώντας στο εσωτερικό, το Moto One Macro διαθέτει τον MediaTek Helio P70, 4GB μνήμη RAM και 64GB επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης. Παρόλο που στο όνομα του υπάρχει το “One” δεν πρόκειται για ένα Android One smartphone. Το smartphone τρέχει Android 9 Pie, η εταιρεία υπόσχεται ότι θα αναβαθμιστεί στο Android 10 και θα λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας για 2 χρόνια.
Τέλος, το Motorola One Macro έχει μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη φόρτισης 10W, θυρα USB type-C, θύρα ακουστικών, και προς το παρόν θα κυκλοφορήσει στην Ινδία σε Space Blue απόχρωση με τιμή στα INR9.999 ή 128 ευρώ. Η Motorola θα διαθέσει το smartphone σε Ευρώπη και Αμερική στις 24 Οκτωβρίου, με τις τιμές και τις ακριβείς αγορές διάθεσης να παραμένουν άγνωστες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment