Meizu 16T: σε… μοβ «φόντο» η πρώτη επίσημη εικόνα του!

H Meizu θα ανακοινώσει ένα νέο smartphone στις 23 Οκτωβρίου. Το τηλέφωνο είναι το νέο Meizu 16T. Το κινητό είναι gaming oriented και θα έρθει με μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία από τα Meizu 16s και Meizu 16s Pro. Παράλληλα θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 855. Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα της συσκευής. Η φωτογραφία μας δείχνει την πίσω πλευρά του 16T και επιβεβαιώνει την παρουσία μιας τριπλής κάμερας που είναι τοποθετημένη κατακόρυφα στην πάνω αριστερή γωνία. Κάτω από τις κάμερες είναι η μονάδα φλας και ελαφρώς κάτω στη δεξιά πλευρά στο κέντρο είναι το λογότυπο της Meizu.

Δεν βλέπουμε αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων – κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται επί της οθόνης. Η Meizu δεν έχει αποκαλύψει τις προδιαγραφές του 16T ακόμα, αλλά από τις καταχωρίσεις στο AnTuTu και στη TENAA γνωρίζουμε ότι θα περιέχει τον Snapdragon 855 SoC και θα έρθει σε δύο εκδόσεις μνήμης – 6GB / 128GB και 8GB / 256GB. Το 16T θα φέρει έρθει με οθόνη 6,5 ιντσών FHD+ με μια selfie-cam των 16MP πάνω από αυτή. Στο πίσω μέρος η τριπλή κάμερα έχει αισθητήρες 12MP + 10MP + 5MP.Το smartphone θα τρέχει με Android Pie και θα περιέχει μια μπαταρία 4.400 mAh.
Ένα κατάστημα ανέβασε το Meizu 16T στην ιστοσελίδα του πριν δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με τα screenshots που ανέβηκαν στο Weibo, το 16T θα έχει τιμή εκκίνησης 2499 ¥ (320 ευρώ). Αυτή η τιμή ανήκει στο βασικό μοντέλο με 128GB αποθήκευσης. Δεν γνωρίζουμε την τιμή για την έκδοση με 256GB.meizu 16t
Θα ξέρουμε τα πάντα την επόμενη Τετάρτη. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για όποιες πληροφορίες φτάσουν στα αυτιά μας για το κινητό!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment