iPhone 12 Pro Max: δείτε πως θα μοιάζει το notch-less μοντέλο!

Η Apple φημολογείται ότι θα καταργήσει τη εγκοπή στα iPhone 2020. Ο γνωστός μας Ben Geskin, ο οποίος ανεβάζει στην ιστοσελίδα του renders από επερχόμενες συσκευές, μόλις ανέβασε το πρώτο από αυτά για το επερχόμενο iPhone 12 Pro Max. Το κινητό δεν έχει εγκοπή και πιθανόν θα έρθει με οθόνη OLED 6,7 ιντσών. Στο άνω bezel βλέπουμε μια selfie-cam με ενσωματωμένη τεχνολογία Face ID και TrueDepth κάμερα.
Ο Steve Hemmerstoffer (γνωστός μας ως @onleaks), ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διαρροή του iPhone 11 Pro ήδη από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, διαφωνεί με την απόδοση. Απαντώντας στον Geskin, ο Hemmerstoffer κατηγόρησε τον αντίπαλό του leakster ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα το συγκεκριμένο render.
Από το 2017 με το iPhone X η άποψη του κόσμου για την εγκοπή είναι επι το πλείστον αρνητική παρά την εξαιρετική ασφάλεια που παρέχει ο 3D μηχανισμός σάρωσης του προσώπου. Ο αναλυτής της TFI, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει εξαιρετικό ιστορικό όσον αφορά τις διαρροές της Apple, δήλωσε ότι το πλαίσιο του επόμενου iPhone 12 Pro Max θα μοιάζει με  σχέδιο του iPhone 4. Το τελευταίο διαθέτει μεταλλικό σκελετό ανάμεσα σε δύο γυάλινα panels. Λόγω της αλλαγής σχεδιασμού το επόμενο έτος, ο Kuo προβλέπει ότι το κόστος των υλικών θα αυξηθεί κατά 40-60%.

Άλλες φήμες για τα Apple iPhone 2020 περιλαμβάνουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, υποστήριξη 5G και αισθητήρα 3D ToF.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment